Szerintetek megéri turkálóból vásárolni?
ne darabosba vásárolj..
menj el kilós turikba nyitás napon...sok jó dolgot találhatsz..én szinte csak ott vásárolok, és szép márkás ruháuim vannak..:) mindig kilósba megyek. általában 3-4000 ftot szoktam otthagyni egy alkalommal, de kb 2 szatyor ruhával megyek haza :D
Hát 2000Ft egy F&F-es pulcsiért turiból szerintem sok. Annyiért vagy kevesebbért már a boltban is megkapod, ha akció van.
Sok ismerősöm fillérekért vesz divatos szinte új és márkás ruhákat. Én sosem találtam még jót csak a vállfásban, ami szerintem nagyon drága. 4000-ért volt pl egy kb kínais pulcsi... rohantam ki a boltból, de akinek van türelme, szerencséje és vannak jó boltok a közelben, akkor megéri
megéri, de én speciel a Hádát nem szeretem, mert drága, az Angexszel együtt. vagy no-name kilóg turi, vagy Second Hand, ott jókat lehet kifogni tényleg fillérekért.
múltkor bementem egy Anegx-be és 6000ft-ért volt felső, 3000-4000ft-ért nadrág. hozzáteszem, aki nem tudná, ez is egy turkáló típus, nem annyira elterjedt, itt márkák szerint szét is van válogatva a ruhák többsége, de ennyi pénzért lehet már újat is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!