Nagyon égő turkálóból öltözni? Ha valaki kifejezetten szeret oda járni, onnan vásárolni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 09:48
1/12 anonim válasza:
Hát, ha nem látszik rajta, hogy turkálós meg jó cuccok vannak nem. Max. ne emlegesd, hogy onnan vásárolsz, ha a környezetedbe ez gáz. :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is szoktam oda járni ;)
3/12 anonim válasza:
Szeretek turkálóba járni, nagyon sok egyedi, sőt, akár márkás ruhát meg lehet kapni olcsón. Senki nem fogja megmondani, hogy az a bizonyos cucc turiból van, ha nem reklámozod. Sőt, én mostanában a ruháimat szinte kizárólag turiból szerzem be, mert nem tetszik a mostanság divatos '80-as évek stílusa. A turikban mindig találok olyan cuccokat, amik kifejezik az egyéniségem, és amiktől nem érzem úgy, hogy divatbaba lennék. Arról már nem is szólva, hogy sokkal olcsóbbak, mintha egy plázában venném meg. Kínaikba nem járok, szerintem nem kell leírnom, miért... Úgyhogy hajrá turi! :)
4/12 anonim válasza:
én egy cuccot se vennék turkálóból ,nem tom elképzelni hogy más ruhájába járjak, de ez az én véleményem
5/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, a mosógépet is feltalálták már,amúgy sokször nem is használtak a turis ruhák...csak kimaradt darabok vagy ilyesmi...az egyediség tényleg előny
6/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gáz, nekem is el kéne mennem lassan, mert a mostanság divatos ruhákból nincs rám méret, régebben (akár csak pár évre visszamenőleg) még volt, és hátha ott találok. Hiába na, ha nem vagyok se extra nagy, se extra pálcika...
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem égő oda járni,én is szoktam turizni.Tök jó.Nem egyszer jártam úgy hogy megvettem egy drága felsőt és egy mosás aztán dobhattam ki.A turis cuccok nekem mindíg jobbak.Most is készülök turizni.:)
8/12 anonim válasza:
Több ismerősöm is van, aki fújol a turkálókra. Engem nem érdekel, mert én szeretem, és nagyon sok szép ruhát találtam már ott, ami nem jön velem szembe. Ha valaki megdicséri a ruhámat, valamikor elmondom hogy turiban vettem. Általában elkerekedik a szemük, és nem hiszik el, hogy olcsón ilyet lehet venni. De természetesen nem muszáj elmondani! Tehát nem ciki!
9/12 anonim válasza:
Nem gáz, lassan divat is. Ki kell mosni a használt ruhát, aztán lehet hordani. Én szeretem.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is azokkal értek egyet, akik onnan is szereznek be jó cuccokat. Olyan, mint a kincskeresés, idő és jó vadászösztön (no és ízlés) kell hozzá:)
2009. ápr. 7. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!