Gáz ha buliban szeretek kihívóan öltözködni?
Ha szeretsz r*banckodni, akkor hajrá :D
Nem a falatnyi cuki rongyoktól meg a fél kiló sminktől leszel szexi, max a pasiknak fog csorogni utánad a nyála, amire nem értem mi szükséged, hiszen van egy 3 éves kapcsolatod. A pasidat sem értem, hogy engedhet el így buliba. Engem zavarna ez a helyében.
Huu, hát ez így elég gáz. Nem az a gáz, ha szeretsz r**anckodni, mert csomó csaj ilyen a bulikban. De hogy ezt egy "komoly párkapcsolatban" teszed... tudod a férfiak nem szeretnek múzeumba járni se. Egy nőnél meg még rosszabb, ha elhúzza a mézesmadzagot, meg kelleti magát (mert egy ilyen kinézet annyit üzen, hogy könnyen kapható és ilyesmire nyitott vagy, tetszik vagy sem) aztán közli, hogy "bocs, de barátom van"... ne csodálkozz, ha elmondanak mindennek.
Na mondjuk arra a hapsira is kíváncsi lennék, aki ezt tolerálja. Nekem szakítóok lenne, ha a csajom ilyen. Kívánkozó tekintetet akarsz? Hidd el, ezt a műsort/kinézetet imádni fogja a pasid, és kocsányoló szemekkel veti rád magát - csak a négy fal között tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!