Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe lehet ilyenkor öltózni...

Mibe lehet ilyenkor öltózni ami sexy de nem fagyok meg benne?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szoknya harisnyával és csizmával? Hidegebb időben vastagabb harisnya, vagy vékonyból több réteg.
2013. okt. 17. 22:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam nem vékony lábra. Szval a miniszoknya nem előnyös. A mellem nagy a derekam keskeny a csípőm széles combom vaskos alacsony vagyok. Nyáron könnyü dolgom van mert a felsőrészem ütős de ilyenkor mit vegyek fel ilyen alakra ami nem lábhangsúlyos de szexys?
2013. okt. 17. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

"A mellem nagy a derekam keskeny a csípőm széles combom vaskos alacsony vagyok."

Vagyis igazán szép, nőies az alkatod. (Legalábbis az én véleményem szerint.)

Hidd el, sokkal jobban áll a szoknya egy olyan lányon, akinek teltebb combjai vannak, mint egy olyanon, akinek vékony.

Szóval szerintem bátran viselj szoknyát! :)

Ő is jól néz ki benne, pedig nem egy modell alkat: [link]

2013. okt. 17. 23:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Hu ez a kép ez ... Szóval szerencsére azért nem vagyok ennyire vaskos. Nem szeretnk ilyen lenni és sztem neki se kéne a mini. Szal azzal tisztában vagyok hogy a miniszoknya nem vastag combra való. Amúgy a súlyom normal 170 cm 60 kg de arányaiban ahogy írtam nagy mell kis derék széles csipő . Nagy fenék és vastag comb. Így a lábam nem akarom hangsulyozni
2013. okt. 17. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Ezek szerint nem sikerült meggyőznöm. Kár, mert a képen lévő lány is nagyon csinos benne, szerintem neked is jól állna.

Na mindegy, ezek szerint nagyon máshogy vélekedünk erről, illetve nekem más nagyon az ízlésem. Sosem szerettem a nagyon vékony lányokat, szerintem a nőiesen telt alak a szép. És kár eltakarni azt ami formás, csinos.

Azt azért sajnálom, hogy a média teljesen elveszi a lányok önbizalmát ezzel a "modell-alkat a szép" dologgal, és egy csinos lány is előnytelennek hiszi az alkatát emiatt.

2013. okt. 17. 23:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát tudod lehet te így gondolkodsz de a legtöbb pasinak is a szupermodell kinézetü lányok tetszenek meg a vékonyak. Én ezt hallom. Pl nekem is megjegyezték már hogy milyen jó alakom van csak a lábam vastag. Meg hogy ha a lábam nem lénne vastag akár bombázó is lehetnék . Na és ezt dícséretnek szánták ... Ez miatt én a lábam nem akarom mutogatni. Ezért vagyok gondba a téllel. Mert ilyenkor a vékony derek telt mell elöny nem hangsúlyoznató úgy mint nyaron hanem a pulcsik is mondjuk vastagitanak
2013. okt. 17. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Folyamatosan azt írod, hogy ilyen vastag a combod meg olyan vastag. Miért nem teszel ellene? Tudod, kondi terem... Ha nekem nőként csak a combommal lenne bajom (mert amúgy jó nő vagy szerinted) akkor mindent megtennék azért, hogy vékonyabb legyen. Hidd el, megérné.
2013. okt. 18. 03:51
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
7-es válaszoló: Szerintem nőknek nem kéne konditerembe járniuk. A gyúrást hagyjuk meg a férfiaknak.
2013. okt. 18. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazad van. De tornázni, meg futni azért elmehetne, ha változtatni akar a combja vastagságán.
2013. okt. 18. 10:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Naponta járok tornázni! De a combom genetikailag vastagabb. Voltam sebésznél is aki mondta hogy nem tud mit kezdeni vele mert nem zsír. A csontozat izomzat ilyen egyébkent a konditermezes erősített sajna rajta viszont feszesebb lett.így most inkabb sima aerobra jarok
2013. okt. 18. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!