Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ff vagyok, ha nylon harisnyát...

Ff vagyok, ha nylon harisnyát veszek farmer alá, az melegit valamennyire? Mert a vastagabb ff harisnya vagy aláőltözet ilyenkor még nagyon vastag szerintem!

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 06:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%
Ember, ha fázol, akkor vegyél egy vastagabb, béléses nadrágot. Nem kell itt buzulni harisnyával ...
2013. okt. 9. 07:01
 2/22 A kérdező kommentje:
köszi! de nem buzulásra gondoltam mert nös vagyok3s hetero,ha neked nem tetszik a te dolgod!
2013. okt. 9. 08:01
 3/22 anonim válasza:
17%
Egy férfi ne hordjon harisnyát vazzeg.
2013. okt. 9. 08:08
 4/22 anonim ***** válasza:
57%

Melegít hát! Persze nagyban függ a vastagságától.

Én a Tescoban vettem 140 denes fekete F&F Opaque márkájú nejlonharisnyákat, és nekem nagyon bevált. :) Ez elég vastagnak számít a nejlonok között, és elég strapabíró is, meg nagyon kényelmes, komfortos, jó anyaga van. :)

Én egész télen ezt hordom, sokkal kényelmeseb a pamutnál, és nem izzadok bele akkor sem, ha bent vagyok egész nap. Ráadásul mivel a lábra feszül, nem gyűrődik, és kellően vékony ahhoz, hogy egy feszülős csőgatya alatt is kényelmesen hordható. :) Ha te is szűk csőgatya alatt hordanád, akkor olyant válassz, aminek az anyaga csúszósabb, nejlonosabb. Amint fent írtam az ilyen, ezért a szűk farmer könnyedén ráhúzható. De pl a microfibra harisnyák anyaga általában elég tapadós szokott lenni, azokra nehéz egy feszülős farmert ráhúzni. Ha viszont bővebb farmert hordasz, akkor tök mindegy. :)

2013. okt. 9. 08:41
 5/22 anonim ***** válasza:
29F
2013. okt. 9. 08:41
 6/22 anonim ***** válasza:
25%

Hát hacsak nem vagy perverz, akkor még praktikusabb egy vastagabb vagy bélelt farmert húzni, és majd a kemény mínuszokban pamut! harisnyát. De nejlonharisnyát inkább ne viseljen férfi, ha nem szereted, hogy homokosnak titulálnak, akkor pláne. Leülsz, és kivillan a derekadnál vagy a bokádnál, és máris a fél munkahelyed ezen röhög. :D

Most meg leginkább semmilyen harisnyát ne vegyél még fel, ha errefelé laksz, még 20 fok van, szinte nyár. Amúgy a szabvány vékony nejlonharisnya kb. semmit nem melegít, ellenben piszok kényelmetlen és elég kevés helyen lehet férfiaknak való szabással találni - gondolom nem szeretnéd, hogy szeletelt tojásaid legyenek.

2013. okt. 9. 09:02
 7/22 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te ezek szerint hordasz/hordtál nejlonharisnyát, hogy ennyire ismered az állítólagos hátrányait?

2013. okt. 9. 09:16
 8/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászolásokat,nem kimondottan vékony nöi harisnyára gondoltam,de el3g fázos vsgyok sajna!gondiltam egy harisnya kényelmes lehet ilyen idöben !meg ugy sem látja senki,
2013. okt. 9. 10:18
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondoltad, kényelmes, és tényleg nem látja senki. Attól, hogy én is azt hordok, nem szoktam mutogatni.
2013. okt. 9. 10:26
 10/22 anonim ***** válasza:
46%

Latod kedves kerdezo! Tisztelet a kivetelnek, ha egy ff visel valamilyen okbol noi vagy noies ruhat amire tortenetessen van is indok,azt egy ket szarzuhatag ,gennylada mindjart lekocsogozi! En csak arra lennek kivancsi,hogy ezek hol voltak akkor,amikor egy csaj meg kerdezte,hogy nem gaz ha no letemre ferfi pulcsit hordok? Fura mod meg adtak is ala a lovat,hogy a dehogy! Ezt a csajt senki nem vadolta,hogy esetleg langyos-

e! Na ez a gond a magyar mentalitassal! Meg mi az hogy ferfi ne hordjon nejlonharisnyat? Gyartanak ferfiak reszere is! Ennyi erovel en is mondhatnam,hogy a csajok ne jarjanak nadragba ! Biztos jonne a valasz ,hogy gyartanak noi nadragot is! Egy kicsit elgondolkodtato nem?

2013. okt. 9. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!