Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ff vagyok, ha nylon harisnyát...

Ff vagyok, ha nylon harisnyát veszek farmer alá, az melegit valamennyire? Mert a vastagabb ff harisnya vagy aláőltözet ilyenkor még nagyon vastag szerintem!

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 06:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Van választék:

[link] - és egyáltalán nem férfiatlan.

Kényelmesebb is, mint a pamut és szerintem melegebb is (a nagyobb denes).

N

2013. okt. 9. 10:56
 12/22 A kérdező kommentje:
köszi!teljesen igazad van rendelni fogok egyet és zár kiprobálom,a párom is támogat benne ,nehogy megfázzak,
2013. okt. 9. 11:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és én hordok harisnyát, a barátnőm szoktatott rá. Ennyi.
2013. okt. 10. 07:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom: a férfiak megértése óriási kihívás a női nem számára!

Vagy valamit én nem értek! :-)

- ha nylon harisnyát veszek farmer alá, az melegit valamennyire?

Persze. Valamennyire. Hogy mennyire az leginkább attól függ, hogy milyen vastag, mennyire vagy fázós, és hogy milyen hideg van. Ha az inged alá veszel egy trikót az melegít valamennyire? Persze. Ugyanígy működik a lábadon is.

- Mert a vastagabb ff harisnya vagy aláőltözet ilyenkor még nagyon vastag szerintem!

Szerintem is. Mit fogsz akkor télen felvenni?

- el3g fázos vsgyok sajna!gondiltam egy harisnya kényelmes lehet ilyen idöben !meg ugy sem látja senki,

Próbáld ki, ha kényelmes, akkor viseld. És ha meglátja valaki, akkor mi van? Semmi.

- teljesen igazad van rendelni fogok egyet és zár kiprobálom,a párom is támogat benne ,nehogy megfázzak,

Szuper. Akkor nem értem, hogy miért írtál ide, hogy vadidegen emberek "véleményét" kikérd? Te is szeretnéd, a párod sem érti félre, akkor mi a probléma? Itt keresel önigazolást?

Nem attól leszel férfas, vagy nőies, hogy mit húzol a lábadra, és a nemi orientációdat sem változtatja ez meg (feltételezve, hogy nem kezdesz el női bugyit, magassarkú cipőt, melltartót, szoknyát is viselni). Ha a harisnyát kényelmesnek találod valamiért, akkor vedd fel, nincs ebben semmi rendkívüli. A közvetlen környezeted elfogadja, mások véleménye meg miért érdekel?

Amúgy irigylem a problémádat! Nagyobb bajod ne legyen, mint a harisnyaviselés! :-)

2013. okt. 10. 08:31
 15/22 A kérdező kommentje:
szia!nem értem miért okoz neked ekkora dilemmát a kérdésem.amugy nem ez a legnagyobb problémám,és köszönöm a terjedelmes vélemény nyilvánitásodat!
2013. okt. 10. 10:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Az utolsonal a pont,teljesen igaza van! Nezzuk meg a csajokat azok sem kernek engedelyt,velemenyt ,hogy ha fel akarnak venni egy ferfias ruhat! Kenyelmesnek talaljak valamiert felveszik azt jonapot! Mi ferfiak is kovethetnenk a peldajukat!
2013. okt. 10. 10:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom,de a 6-os válaszolónak igaza van,és egyet is értek vele!Én a nejlonharisnyát egy férfin sose tudom elképzelni,még magamon sem,pedig nős vagyok.Tudom,hogy gyártanak a férfiak számára is nejlonharisnyát,de azt akkor sem venném fel,ha fizetnének érte.Ezt nem tudom elfogadni,az nőknek való!Mégcsak belegondolni sem merek,hogy mekkora röhögés törne ki a munkahelyemen az öltözőben.Oltári nagy szégyen lenne ez nekem!Ott van a cicagatya,aminek slicce van,vagy a lábfej nélküli pamutharisnyanadrág.Mindkettő kapható,és nem is drága,azok miért nem jók?Ha bármelyiket felveszed a nadrág alá,garantáltan nem fázol majd.Én már csak tudom,mert én ezeket hordom,és más munkatársaim is,ezért nincs miért szégyenkeznem.De ha annyira akarod azt a nejlont,hát hordjad!
2013. okt. 11. 20:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó !köszi a vélemény nyilvánitást!teljesen igazad van,hogy nöi ruhadarab,én se a munkatársaimmnak akarom mutogatni,csupán ugy gondolom ,hogy kényelmesebb mint a vastag lábfejnélküli amilyet te is használsz!én nem szabadban dolgozom ezért gondoltam ,hogy kipróbálom.lehet nem is kényelmes!
2013. okt. 12. 06:28
 19/22 anonim ***** válasza:
A zako, az ing meg a nyakkendo pedig ferfi oltozet, megis minden zok szo nelkul felveszik a csajok! Akkor mi ferfiak miert ne vennenk fel a noies ruhakat! Egyebkent egy ruhadarabrol ugy lehet megmondani,hogy ferfi,avagy noi,hogy milyen az anyaga? Ugyan mar!
2013. okt. 12. 22:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is hordom, kényelmes. Nekem egy csaj ajánlotta, javasolta. A 20-30 DEN az tényleg vékony, de a 40-60 DENes már jól hordható.
2013. okt. 12. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!