Milyen színű (nem farmer) nadrágom legyen ősszel és télen?
Olyat szeretnék, amihez minél többféle színt tudok felvenni. 2 nadrágom lesz összesen, már van egy egyenes szárú farmer és mellé kellene egy színes.
És lehetőleg sötétebb szín, ami slankíja a 70 kg-ot 155 cm-hez
ÉS az adott nadrághoz milyen színű csizmát vegyek?
És azért ősszel és télen, mert kb addig tart ki, aztán elkopik. Jövőre meg már biztos nem lesz jó
köszi
16l
Én 2 színt tudnék ajánlani, ami nekem nagyon tetszik, az egyik a bordó
Nekem van ilyen színben is és sötétebben is.
A másik pedig sötét zöld
Én most szereztem be ilyen színben, nagyon szeretem :)
Amit még választhatsz, az a barna sötétebb vagy világosabb színben, bár arra figyelj, hogy ha esetleg a táskád, kabátod vagy cipőd barna, akkor inkább ne ezt a színt válaszd.
Vagy még szürke meg fekete esetleg. Én nem szeretem nadrágban a szürkét, olyan semmilyen, esetleg csak valami sötétebb árnyalatban jó. A fekete pedig inkább cicanaciban jó.
Hát ha egész télen két nadrágot fogsz váltogatni, akkor semmiképp nem javaslom, hogy valami színeset vegyél. Egy fekete alapdarab, és állítólag még slankít is - bár egy szín nem igazán változtat semmit.
Esetleg barna vagy bordó, ha van ruhád, csizmád, amihez passzol.
De egy élénkebb színnél elég feltűnő, ha csak kettőt cserélgetsz.
Amúgy ha több nadrágod van, és jobb minőség, akkor nem kopik el egy szezon alatt, főleg, hogy váltásban vannak. :) És akkor még problémázni sem kell rajta.
Csizmát pedig inkább feketét, ha olyanod van, akkor mellé egy barnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!