Mivel dobhatnám fel a tornacipőm, farmer nadrágom, fehér pólóimat?
Figyelt kérdés
Mostanság mindenki vagy magassarkúban vagy Converse tornacipőben sétálgat vagy éppen tipeg én pedig szeretem a tornacipőt (nem Converse) és változtatni akarok rajta, hogy egyedei legyen.
Van egy farmer nadrágom és kicsit kiszaggattam, de úgy érzem még hiányzik valami.
A pólóim meg hát egyszerű fehér pólók, mert azok tetszenek, de már kicsit unom, viszont kidobni nem akarom és gondolom lehet valamit kezdeni velük.
2010. máj. 1. 19:09
1/5 anonim válasza:
Szia.A fehér pólójaidra szerintem vasalhatnál valami jó mintákat.Esetleg ha te is szereted a kitűzőket úgy mint én akkor a New Yorkerba vagy Gateban lehet venni mindeféle mintásakat,azokkal kidíszíthetnéd a farmerodat.Szerintem az nagyon feldobja a nadrágot.A tornacipőd nem tudom,hogy milyen színű,de én most pár napja vettem a New yorkerban színes cipőfűzőket.Az egyszerű tornacipőkbe nagyon illik valami jó rikíttós színű cipőfűző :)
2/5 anonim válasza:
pólóra egyszer olvastam egy aranyos ötletet. vastag filcből ki kell vágni mintákat(lehetőleg több réteg filcet kell összeragasztani hogy erős legyen). majd venni ilyen fém patentot, egyszerűen a ruhára(pólóra pl) kell ütni, ez nem nehéz. ezután egy, a filcmintának megfelelő filcet kell kivágni, rápattintani a patent másik felét és ráragasztani a kész filcmintára. értelem szerűen úgy kell a patentokat elhelyezni, hogy a filcet kívülről a pólóra lehessen pattintani. ha sok minta van akkor ugyanazon a pólón cserélhetőek a minták. szerintem aranyos.
3/5 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__495168-..
írjatok ide és köszy:)
2010. máj. 1. 22:06
4/5 anonim válasza:
batik? festés rá vagy valami vasalós matrica?
5/5 anonim válasza:
papírírószerben lehet venni textilfilcet, én azzal szoktam rajzolni a megunott egyszínű pólóimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!