Egy férfin b*zis a fehér farmer?
kin-hogy, de engem általában nagyon idegesít, főleg diszkóba, am még nem láttam olyan embert akin tetszene, de apukámon a krémszínű tetszik
16/L
Mázs sokszor húz fehér nacit,de szerintem nem tuti h farmer az anyagja és jól áll neki.Szerintem ha jó a szabása nem biztos h rossz,meg persze az sem mindegy h ki viseli.
Szerintem marha jó, de nem mindegy, hogy mivel veszed fel. Ha például csőgatyaként akarod hordani, rózsaszín, feszülűs, V-nyakú pólóval, esetleg azokkal a nagy bumszli Vans, Supra stb. cipőkkel, akkor tegyél le róla.Ne sértsd a közízlést.
Ha meg normálisan hozzá tdsz öltözni, teljesen rendben van.
Szerintem nagyrészt nem tetszik a lányoknak. Még ha jól is érzed magad benne. Nekem kifejezetten nem tetszik a pasikon a fehér farmer vagy homokszínű nadrág, és a fehér pólókat sem szeretem. Ízlés kérdése. De ha Te szereted, akkor nyugodtan vedd fel! :)
21nő
Attól függ, amúgy hogy festesz.
Pont tegnap láttam egy srácot, cuki belőtt melírozott haj, tünci csillogós-köves fülbevaló, valami mintás, tapadós póló, fehér, kicsit ülepes farmer, ráadásul cső...hát mondanom sem kell, sütött róla a homárság.
Hozzáteszem nekem semmi bajom a melegekkel, csak nem valami férfiasak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!