Minden nadrágom kitágul, az első hordás után-. Miért van ez? és hol tudok olyan nadrágot venni, ami tartja a formáját? Hol találok feszes, testhezálló farmert? (nem bőrnadrágot)
A Mustang gatyáim nekem sosem nyúltak ki! A 8000 forintosak sajnos igen. Nem szép dolog tőlük de ez van.
Levi's-t nem hordok, de azok is jók állítólag.
Anyagából adódóan minden farmer (meg vászon) kicsit kinyúlik, ezért ha háteset akkor a kisebbet érdemes megvenni.
Bershka gatyákkal ugyanezt tapasztaltam, nekem a Retro jött be ilyen téren, 3 farmerem van és egy műbőr gatyám onnan, minimálisan nyúlik, de nem úgy hogy leessen mint egy Bershkás vagy New Yorkeres.
Érdemes egybe belefektetni.
Nekem is ez van, egy idő után minden nadrágom leesik rólam, pedig mikor megveszem, akkor határesetnél én is mindig a kisebb mellett döntök.
Nekem mosás után szokott egy kicsit újra összemenni, de pár órát tart akkor már csak.
Nem tudom, hogy hol és milyen nadrág lenne erre a megoldás, de sajnos nincs pénzem ilyen extra márkás dolgokra, én olyan 3-4, mag 5 ezer forintos nadrágokat szoktam venni...
Én Levis Storet vezettem.
Alapvetően tudni kell,hogy minden farmerben van elasztán a csőnadrágokban a legtöbb, hiszen fel kell húzni a lábszárra is. A test hőre tágul,ha ki van töltve az anyag, de ez nem törvényszerű.Úgy kell venni,hogy alig lehessen begombolni, akkor lesz jó.Mosás után vissza ugrik az eredeti állapotára, a hideg víztől és akkor jó az anyag.
És alapszabály, kifordítva kell mosni max. 30 fokon, így az én 5000 Ft-os Tally Weilj gatyámnak sem lett semmi baja, ki sem nyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!