Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen minit vegyek fel?...

Milyen minit vegyek fel? Rakott vagy feszes?

Figyelt kérdés

Suliban kitört a mini láz. Jó alakom van én is abban járok.

Akkor érzem magam biztonságban, ha nagyon feszes, mert akkor popsi alatt úgy takar mintha nadrág lenne,de ha ilyenkor leülök, vagy felállok, vagy lábamat keresztbe teszem mindig vannak olyan pillanatok, hogy tökre be lehet látni. A rakottnál nincs ilyen probléma, de az járás közben állandóan fellibben, pláne lépcsőn felmenetelkor. Ráadásul nálunk a suliban a fiúk állandóan fényképeznek a szoknya alá a mobillal.

2012. nov. 26. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mutasd a lábaidat, meg a csipődet
2012. nov. 26. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:

És majd az egész suli kollektíve megy az orvoshoz, mert felfázott.

Egy bolond százat csinál...

2012. nov. 26. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Lol, fényképeznek a szoknya alá xDD Ááááh, akkor bugyit semmiképp ne vegyél fel hozzá.
2012. nov. 26. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy melyiket, színes harisnyával dobd fel, és nem lehet belátni. Bár ha ribis a viselkedésed, akkor nem számít hogy nézel ki, akkor az vagy. Főleg, ha engeded, hogy a fiúk fotózzák a valagadat.
2012. nov. 26. 11:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem engedem fotózni, de ettől még előfordulhat.

2012. nov. 26. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
azért írtam az elején a csípődet, mert kicsit szélesebb csípőhöz a rakott nem az igazi
2012. nov. 26. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Prostiképzőbe jársz? Sok kislány már nagylánynak képzeli magát:D
2012. nov. 26. 12:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm 6-os, igazad van, az én alkatommal jó a rakott is, nem olyan mint egy kinyitott legyező.

Kedves 7-es a mini nálunk egy korosztályos hóbort, majd elmúlik, de most még belefér. Ha prosti képzőbe járnék akkor nem lennének ilyen aggodalmaim.

2012. nov. 26. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a feszest szeretem, jó meleg harisnyával, és magassarkú bokacsizmával. Mondjuk a rakott nekem a csípőm miatt nem opció, pedig egyébként vékony vagyok, de a csípőm széles. :S

Egyébként miért lesz valaki egy ruhadarabtól prosti? Valaki magyarázza már el nekem.

2012. nov. 26. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
és ha az egész suli csubakkának öltözne, akkor az lenne a kérdésed, hogy mit csinálj, mert túl sok szőrt nyeltél le?
2012. nov. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!