Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fehérneműt vegyek fel...

Milyen fehérneműt vegyek fel egy passzentos koktélruha alá, úgy, hogy ne látszódjon, hogy hol van a fehérnemű a derekamnál?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
vékony pántos tangát.
2012. nov. 25. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Varrás nélküli bugyit, vagy alakformáló fehérneműt. Az alakformálóból is lehet már olyat kapni, ami varrás nélküli (lézervágott, ha jól tudom. Én láttam már Tezenisben, Women's Secretben). Nekem sem lenne feltétlenül szükségem alakformálásra, viszont a passzos ruhák alatt nagyon jó szolgálatot tesznek az ilyen fehérneműk, mert sehol sincs vonal. Nekem beváltak. De ha csak a bugyit kérdezed, ilyet árulnak a Triumph üzletekben, azt hiszem Sloggi néven futnak. Műszálasak, de talán már pamutot is gyártanak, a lényeg, hogy sehol nem látszik varrás, és nagyon szépen simul a bőrre, nem vág be sehol, teljesen egybeolvad a bőröddel, és ezáltal nem látszik át a ruhán. Nem olcsók ezek a Sloggik sem, és az alakformáló cuccok sem, viszont én csak olyankor hordom őket, mikor tényleg szükséges (szóval a nagyon passzos cuccokhoz), egy sima farmer alá, ahol amúgy sem látszik át semmi, oda nem szoktam felvenni, így szerintem 10 évig is jó szolgálatot fognak tenni, megéri beruházni rájuk.
2012. nov. 25. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A fehérnemű nem a derekadnál fog látszódni, hanem a csípődnél! Ha azt akarod elkerülni, hogy a bugyid vonala ne látsződjon a fenekednél, akkor húzz harisnyanadrágot!
2012. nov. 26. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajna minden látszik, de a varrás nélküli valóban a legjobb megoldás, de szerintem kicsit formátlan, nem olyan jó tartású, mint egy körbefutós rendes gumis. Valamiért valamit, nekem inkább látszódjon a bugyi vonala, de inkább az utóbbit veszem fel.
2012. nov. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!