Fiúk! Mi a véleményetek az obey sapkákról? Szerintetek hogy mutat egy lányon?
Figyelt kérdés
Kérlek ne bántsatok, nem vagyok jártas a márkában :D xd Csak kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok ezekről :)
2013. okt. 16. 18:34
1/5 anonim válasza:
Teljes őszinteséggel megmondom, hogy nekem sosem tetszettek a sapkás csibék. Valahogy egyből azt vágom le, hogy divatzsiráfok.
2/5 anonim válasza:
Nekem éppen hogy tetszenek a sapkás lányok. Csak légy hozzá mosolygós, élettel teli és ne az a világgyűlölő, buta pitsa jellem. :D Szerintem elég szexi tud lenni, jó kis punk-rock, vagy hip-hop stílus. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem meg kifejezetten tetszenek a satyekos csajok, satyek kiemeli az arcukat.
De figyu, ha jó csaj vagy akár még a wc ajtót is magadra húzhatod (akár szó szerint) bármit megtehetsz, akkor is jó csaj vagy és slussz.
4/5 anonim válasza:
Egyébként vannak akiknek nem áll rosszul. Kivéve a baseball verzió...
Szval nyugodtan megveheted ha gondolod ;D
De vki elmondaná h mi a rák ez a márka, honnan jött egyáltalán miez?
5/5 anonim válasza:
Ugy mint rajtam egy szormekucsma!
Radiatorossan! Semmi noiesseg nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!