Fiúk, nektek melyik stílus jön be lányon?
Csak a ruhákra összpontosítsatok; az a lényeg.
A fiatalos, trendi:
A csinosabb:
A nőiesebb, elegánsabb:
A csajosabb lázadó:
A lazább:
(esetleg) [link]
A punk cica:
A rocker:
A sportos:
A fiús, egyszerű:
Az, amelyik jól áll neki és az, amelyik "belülről" jön.
Az erőltetett, "divatból" felvett stílus, ami teljesen elüt az illető személyiségétől... na, az nem jön be.
Nem, nem a személyiségét, de nem is a ruháját!
Hanem az arcát, az alakját!
De ha már mindenképpen azt akarod, hogy benyögjek egyet: a felnőtt, elegáns, kifinomult, nőies.
De nem ám az a "fajta" nőies, amint linkeltél.
Az inkább tinicsajos, túl laza, illetve az egyik kép meg dívás.
Ez nekem az ideális:
[link] - de ez a stílus már nem is középiskolás gyerekeknek való.
A fiatalos, trendi címszó alatt gyakorlatilag rossz hipszter kinézet lapul, az abszolút nem jön be.
Amit csinosnak linkeltél, az már nem rossz, de igazából az sem a zsánerem.
A nőiesebb, elegánsabb abszolút be tud jönni egy csajon, persze ha illik hozzá, és nem 14 évesen öltözik valaki így.
A csajosabb, lázadó, borzalmasan bejön, szerintem rendkívül szexi lehet, pláne ha az illetőnek van tetoválása és/vagy piercingje is.
A lázadó után a lazább stílus a kedvencem, igen jól tud kinézni egy fiatal kiscsaj egy laza összeállításban.
Ugyan szeretem az extremitást, a punk nekem kicsit sok.
Amit rocker alatt linkeltél, az annyira egyáltalán nem rocker, inkább linkelhetted volna a csajosabb lázadóhoz:)
A sportos megint csak szexi, de az gyakorlatilag egy kategória a lazábbal.
A fiús, egyszerű nem tetszik.
A lényeg nekem összességében, hogy a csaj magát adja, ne a divat után loholjon.
nekem az első jön be, de nagyon! imádom azokat a derékmagasságik érő sortokat, fuhh nagyon jól néznek ki benne...,aztán a sportos is jó, bár onnan inkább csak az első kép tetszik
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!