Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen egysíkú a mai divat?

Miért ilyen egysíkú a mai divat?

Figyelt kérdés
Mindenkin ugyanazokat a stílusú cuccokat látom.Tényleg nincs már a lányoknak egyéniségük?De igaz ez a fiúkra is néha.Miért másolják egymást az emberek itt Magyarországon?

2013. okt. 2. 12:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A divat nem egysíkú, az emberek másolják egymást (és aminek nagyon sokszor semmi köze nincs az aktuális divathoz). A kettő nem következik egymásból.

Mert az emberek nem mernek egyéniségek lenni. Ez nem azt jelenti, hogy mindegyik unalmas és jellegtelen, csak azt, hogy nem merik felvállalni azt, akik. Megjegyzem, nem is kell ezen csodálkozni, hiszen a magyarok igen nagy előszeretettel szólnak be és piszkálódnak másokon, ha az egy kicsit is eltér az átlagtól.

2013. okt. 2. 12:54
 2/19 anonim ***** válasza:
Az elsővel egyetértek. Amúgy az, ami a divat, és az, amit most látsz itt az utcákon, Magyarországon, az teljesen más. A fiatalok másolják egymást, hogy ők se lógjanak ki a sorból, ők is menőnk érezzék magukat, ezért öltözik boldog-boldogtalan ugyanúgy.
2013. okt. 2. 13:06
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát ezzel a mentalitással,amit leírtok teljesen egyetértek...
2013. okt. 2. 13:12
 4/19 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem, hogy mégis milyen egyéni stílusra gondolsz.

Mert ha bemegyek a boltba szinte csak egyféle cuccokat lehet venni, egyféle stílust, amiből mindenki vásárol és nincs olyan, hogy most minden ruha különbözik, mert mindenből tömeg van.

Na meg én voltam olyan , hogy összevissza vettem hülye cuccokat, aztán a suliban meg sorba röhögtek ki :D Szóval ha valaki "érdekesen" öltözködik vagy kirí a környezetből elég durván tudják gúnyolni. És akkor merjen egy mai lány olyan ruhákat felvenni, ami egyéni?

Vagy egyáltalán te mit gondolsz egyéniségnek?

2013. okt. 2. 13:24
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát pl. nem a cicanacit meg a bőrdzsekit...
2013. okt. 2. 13:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Ezzel nem tudok egyetérteni,hogy nincs mit venni...tény,hogy anyagiak is kellenek a dologban,de szerintem félre lehet tenni egy szebb dologra,hamár a többi tucat...
2013. okt. 2. 13:26
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy nincs mit venni.

Csak mindenből tömegeset gyártanak. Mégha valami egyedinek is néz ki a boltban, abból még van elég sok, nem csak az az egy. Nem hiszem, hogy ez ártól függ.. De amúgy ha annyira egyedi valaki, akkor varr magának ruhát :D

Meg amúgy ez nem csak Magyarországon van, hanem az egész világon....

2013. okt. 2. 13:33
 8/19 anonim ***** válasza:
ez mindig így van."Nem Divat ami nem terjed el."(CC) most ez a divat,ezt hordják,jövőre más lesz.
2013. okt. 2. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:

De amúgy egyetértek veled, hogy sajnos egyéniség már nem igazán létezik. Azt meg végképp utálom amikor egy csak a baglyos nyakláncával, az ombre hajával meg a hippis fejpánjával azt mondja, hogy ő egyedin öltözködik :DDD

Meg ha belegondolsz, valaki próbál egyedin öltözködni, akkor biztos lesz olyan, akivel egyezik a stílusuk(akkor már nem is olyan egyedi) vagy épp leutánozza más, vagy épp kigúnyolják :D

Azért kérdeztem, hogy neked mi számít egyedinek, az másnak lehet, hogy már tucat, vagy éppen égő.

Meg mindig is lesz olyan, hogy más a divat. Azért régen, amikor fűzőket viseltek, akkor is voltak olyan ruhatípusok... vagy éppen hajviselet, ami divat volt és mindenki ugyanúgy nézett ki. Szóval ez nem mai téma :D

2013. okt. 2. 13:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Az a gáz,hogy jövőre is tök ugyanez lesz...már 3 éve követem...És tényleg alig kapni valami egyedibb ruhát,szabásban talán eltérnek...ettől független olyan,mintha próbababákat látnék...Nem azt mondom,hogy ezentúl melegítőbe flangáljon mindenki,de tudnék új-régi darabokat,amiket a legtöbb osztálytársnőm tuti nem venne fel,meg kinevetnének...(ami szerintem butaságra vall)...meg leszarom :DDD
2013. okt. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!