Szerintetek milyen a stílusom?
Hosszú,vasalt hajam van,tépettre van vágva,bal oldalt a szemembe lóg kicsit(oldalról nem lehet látni a szemem,hosszú a frufrum,az orrom aljáig ér),és... Inkább linkelek képet,egyszerűbb. :P
Majdnem ugyan ilyen. ^^
Bal fülemben,a cimpában van fülbevalóm,
( [link] ) ,helix piercing-em is,a jobb fülembe,egymás alatt három is
( [link] ) ,hordok nyakláncot,sima ezüst lánc,kapucnis felsőket,jobb kézen fekete-bőr csuklószorítót,bal kézen karórát,illetve egy bőr szíjat,amit még az egyik barátom kötött a karomra. :) Bal kézen hordok még kettő gyűrűt,egyiken ezüst színű alapon fekete,kelta motívumok vannak,a másik ezüst színű,halvány halálfejekkel. Fekete,láncos csőnadrágot hordok,szürke-kék csíkos sportcipővel.
Rockos? Netán emos? :)
Előre is köszönöm az értelmes,hasznos válaszokat! :)
Köszi a választ! :)
Nem az öltözködésem alapján sorolom be magam egyetlen stílusba sem,így utólag visszanézve helytelenül tettem fel a kérdést. :)
Szerintem rocker vagy. :D
Az emo frufruról csak annyit, hogy nekem is olyan van, de nem vagyok emo, hanem rocker, inkább metalhead. (Na ezt jól megmagyaráztam xD)
Nekem több mint valószínű, hogy bejönnél. ="D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!