Mit tegyek? Belebetegszek abba, hogy nincsenek normalis ruhaim.
Egy hulye, hisztos, nyavogo pics*nak fogok tunni, de nem tudok mit tenni. Annyira bencuccaim vannak, hogy utalok utcara lepni..szeretnek a suliba, de megis olyan szerencsetlennek erzem magam a tobbiek mellett. Raadasul keves ruham van. Sokat vagyok ugyanazokba. Es mosg is egy rendelos oldalt neztem es sirogorcsot kaptam, hogy egyiket se vehetem meg. Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de tudnanak adni penzt a szuleimnek, HA akarnanak, de nem mert szerintuk eleg ami van. Probaltam eladni regi ruhakat, probaltam penzt keresni de nem megy:( mit tegyek?
14L
Andi:
Egyedi kabátok...egyedi, mert annyira gáz?
Én még SOHA AZ ÉLETBEN nem találkoztam cigánnyal turkálóban ahova járok! Mi gimiben és egyetem alatt sokszor mentünk, és mindig jól öltözött (turis-márkás cuccokban járó) lányok, esetleg anyukák voltak a gyerekruhák miatt.
Egyedi? Igen, mert sok ruhát Angliából hoznak, illetve lehetnek régebbiek is, amikre már nem emlékeznek az emberek de attól még csinos!
Olcsó? Igen! És legalább a saját stílusod szerint öltözhetsz olcsóbban.
Aki kínosnak találja a turkálót, az menjen akkor a kínaiba. Ja, hogy ott hemzseg a kisebbség? Bocs.
Nekem is kevés van, ruhából is, pénzből is. És sokszor van rajtam ugyanaz, de igyekszem kombinálni. Sokszor érzem úgy, hogy ez így nem teljesen én vagyok, de végül is kit érdekel, ez van.
A márkásabb ruhák eléggé drágák, turiból és ebayről szoktam venni. Turiban nagyon jókat ki lehet fogni, nézz be egyszer:)
A szüleiddel nem lehetne beszélni, hogy szeretnél még párat? Őnekik is kevés ruhájuk van? Kérhetnél szülinapra, karácsonya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!