Mi lesz a divat a télen?
Figyelt kérdés
Milyen színű, stílusú, fazonú dolgok fognak "futni"? (felsők, nadrágok, kabátok, csizmák, kiegészítők, stb) Mit érdemes mindenképp beszereznem? 16L2013. okt. 9. 18:22
1/5 anonim válasza:
Felsők közül a rövid állású kötött pulóverek, inkább a föld színeiben, szürkében, nadrágoknál szerintem sosincs télen must have darab, sötét farmer esetleg, kabát terén szerintem a parka még mindig divatos, bakancsok.. sok sok karkötő, bronz/arany színűek, gallérnyakláncok, cruciani :)
2/5 anonim válasza:
Kilencvenes évek stílusából jön vissza sok dolog. Mint az előző momdta a rövidállású felsők, pulcsik, pufidzsekik, maszkulin, hosszított szövetkabátok. Kockás ingek, virágminta télen is.
3/5 anonim válasza:
Bor minden mennyisegben (gatyo, kabi, kesztyu, szoknya). A csikos mintat felvaltotta a skotkocka. A Punk stilus nagyon hoditani fog. Ezen kivul csinalj par hofeher outfitet, mint egy hopehely :) A szorme iss visszajott, eleg menon tud kinezni borkabira felkapva. A cipok foleg fuzos bakancsok, olxan martens fele, vagy magassarku bakik, gumicsizmik (decathlonban van 5000ezerert ngyon szep), es persze az orokeletu UGG, ami nagyon kenyelmes, emellett en be fogok szerezni egy timberland fele bakancsot :). Elmeletben a parka kiment a divatbol, de szerintem nyugodt szivvel hordhato meg. Csak arra figyelj kabat vasarlaskor, hogy inkabb jo meleg legyen es hosszabb fazonu. A divat most nagyon szelsoseges, meno a shopper pakolos taskak, meg a hatizsakok is. Kiegeszitokben nagy nyaklancok vannak divatban meg mindig. Ha olcson akardz ekszerr talalni es pesti vagy, nezz be az I <3 Bizsuba, ott vannak nagyon szepek! :) Remelem segitettem es jar a zold kezecske :)
4/5 anonim válasza:
Sztem az UGG abszolút kiment a divatból és tavaly télen is fikázta az összes divatoldal, pedig akkor divatban volt elvileg. Nem is szép, nem is praktikus és nagyon ronda csámpás benne mindenki.
5/5 anonim válasza:
Kötött pulcsik minden mennyiségben, (bordó,fehér,szürke must have!) skót kockás cuccok, (ing,szoknya) szőrme(mellény vagy kabát) bőr szoknya,legging,ami most méginkább bejött a divatba,azok a bakancsok (pl.: [link] ) kiegészítőkben most inkább aranyat válassz,a hangsúlyosabb,nagy köves nyakláncok (statement) mellett még láncos nyaklánc került most a boltokba: [link] kabátban szerintem ami mindig jó választás,mert meleg,jól néz ki,és sosem megy ki a divatból: [link] Remélem segítettem!xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!