Punkok is hordhatnak?
Figyelt kérdés
én mint punk is hordhatok fullcap-et ? vagy nem?! rendesen van bakancsom,tarajom,pc-m,olyan ruháim,és az eszme sem hiányzik :) csupán érdekel hogy én is hordhatok e fullcap-et punk létemre?2013. okt. 7. 21:41
1/7 anonim válasza:
egy igazi punk nem kérdezné azt hogy mit hordhat és mit nem egy igazi punk lesz@rja mások véleményét bár én nem vennék fel fullcap-et mert kiröhögnének hogy divat punk de ha neked tetszik a fullcap akkor hord azt UI:nekem nincs se tarajom se pc-m de mégis punk vagyok :) amúgy nem azért de szabad tudni hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Elsővel teljesen egyetértek. Tedd, ahogy jónak érzed, nem attól leszel punk.
4/7 rajcziz válasza:
Ja. Egy punk, aki betartja a "punk divat" összes "előírását". Valami hiányzik még abból az eszméből...
Amúgy meg hordj, ha akarsz.
5/7 anonim válasza:
Dehogy hordhatsz, ne csináld már... A fullcap egy divatkellék, semmi keresni valója nincs egy punk-on.
6/7 anonim válasza:
Egy punk azt hord, amit akar, és nem érdekli, mi a divatos, mi a nem... szerintem. Persze ez általában a zenei ízlés kivetülése miatt sikerül olyanra, amilyen, de ha tetszik neked, akkor nosza.
Nekem csak a taraj és a fullcap nem illik össze, már úgy fizikailag, hogy teszed rá a fllcapet a tarajra? :D
7/7 anonim válasza:
Utolsó, gondolom akkor tenné csak rá, amikor nincs felállítva :P De amúgy a kommented elgondolkoztatott, és ezért egy eléggé vicces kép jelent meg a fejemben egy felállított tarajon billegő fullcapről XD Off vége:) Én még egy punkot se láttam ilyen sapival, de mondjuk nem hinném, hogy sokat foglalkoznának vele, főleg ha erőteljesen kiállsz amellett, hogy neked ez tetszik és KÉSZ, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!