Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punkok is hordhatnak?

Punkok is hordhatnak?

Figyelt kérdés
én mint punk is hordhatok fullcap-et ? vagy nem?! rendesen van bakancsom,tarajom,pc-m,olyan ruháim,és az eszme sem hiányzik :) csupán érdekel hogy én is hordhatok e fullcap-et punk létemre?

2013. okt. 7. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
egy igazi punk nem kérdezné azt hogy mit hordhat és mit nem egy igazi punk lesz@rja mások véleményét bár én nem vennék fel fullcap-et mert kiröhögnének hogy divat punk de ha neked tetszik a fullcap akkor hord azt UI:nekem nincs se tarajom se pc-m de mégis punk vagyok :) amúgy nem azért de szabad tudni hány éves vagy?
2013. okt. 7. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsővel teljesen egyetértek. Tedd, ahogy jónak érzed, nem attól leszel punk.
2013. okt. 7. 22:01
 3/7 anonim válasza:
60%
Nincsenek is már punkok.
2013. okt. 7. 22:02
 4/7 rajcziz válasza:
100%

Ja. Egy punk, aki betartja a "punk divat" összes "előírását". Valami hiányzik még abból az eszméből...

Amúgy meg hordj, ha akarsz.

2013. okt. 7. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hordhatsz, ne csináld már... A fullcap egy divatkellék, semmi keresni valója nincs egy punk-on.
2013. okt. 7. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy punk azt hord, amit akar, és nem érdekli, mi a divatos, mi a nem... szerintem. Persze ez általában a zenei ízlés kivetülése miatt sikerül olyanra, amilyen, de ha tetszik neked, akkor nosza.

Nekem csak a taraj és a fullcap nem illik össze, már úgy fizikailag, hogy teszed rá a fllcapet a tarajra? :D

2013. okt. 8. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, gondolom akkor tenné csak rá, amikor nincs felállítva :P De amúgy a kommented elgondolkoztatott, és ezért egy eléggé vicces kép jelent meg a fejemben egy felállított tarajon billegő fullcapről XD Off vége:) Én még egy punkot se láttam ilyen sapival, de mondjuk nem hinném, hogy sokat foglalkoznának vele, főleg ha erőteljesen kiállsz amellett, hogy neked ez tetszik és KÉSZ, pont.
2013. okt. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!