Szerintetek egy 13 éves lánynak mi a divat?
Amilyen stílusú vagy, de ha te is olyan divatmániás vagy,m int én és a barátnőim akkor eléggé sok mindent tudok ajánlani: Telitalpú csizma ( boka), vagy ilyen magasabbsarkú csizma ( szintén boka)
Ha ruhákat szereted, és szoknyákat: Sötét szoknya színes harisnyával pl: lila, vörös
Ruha: Most nagy divat a kígyőbőr mintás ruha
Nadrág: A feszülős nadrágok. Színesben, feketében, farmerban. Mindegyik jó, csak ne legyen trapéz meg nagy bő. Cicanadrágot is vehetsz. És azokhoz jó bő póló is vagy szűk.
Felső: Hát az a nadrágtól meg a cipőtől is függ, hogy mit veszel. De a keresztmintás felső is jól néz ki, vagy igazából bármilyen jó kis vagány.
Farmerhez: Lehet farmering, egyszínű felső és farmermellény nagyon jól néz ki
Feket nadrághoz: Fehér vagy fekete felső felé egy szűkebb inget, ami csak félig van begombolva, vagy hosszabb inget ami teljesen ki van gombolva, de alatta van felső.
A szőrmemellény is nagyn jó.
Színes nadrág: Csak vele egyszínű felső, vagy fekete és fehér, amin nincsenek nagyon színes minták. Nem kell egyszínű, csak ne legyen mondjuk rajta a színtől elütő szín.
Felsőrész: Mellények, vagy bőrdzseki. A bőrdzseki megy mindenhez úgyhogy az nagyon jó választás.
Kiegészítők: Pl. azok az egybesálak nagyon jól mutatnak. Aztán azok a "csöves sapkák" elfelejtettem a nevét sorry..
Azok a sapik nagyon menők, vagy siltessapka ( DC pl.)
A cuki fülbevalók, ami ilyen formákból áll pl: villám, angyalszárny, nagy szív, rózsa, kereszt stb.
Nyaklánc: A fülbevaló fajtájához és a ruhához meg tudod válogatni.
Elég sok mindent elmondtam, remélem elég egy kicsit ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!