Magas vagyok, milyen cipőt vegyek fel egyberuhához?
Sziasztok!
Tényleg hozzáértők tanácsát szeretném kérni.
A párom 1-2 centivel alacsonyabb nálam, így nem hordok magassarkút, 178 centi vagyok, amúgy sem napi viseletem semmi ilyesmi. Azonban szalagavatóra vagyunk hivatalosak, tudom messze van még, és nagy bajban vagyok, hogy egy kis, csinos egyberuhához, mint pélául ez : [link] , én milyen cipőt vehetnék fel decemberben?
Nyilván a kényelmes szőrös csizma kilőve....de félek a balerina sem a legjobb választás decemberben. Valaki tud tippet adni?
Köszi a választ!
Amúgy abszolút nem szégyellem, én büszke vagyok rá, de alkalmazkodnom kell, mert nem szeretném, hogy "rosszul" érezze magát mellettem :)
nézd,szerintem ha alapvetően is alacsonyabb a párod,akkor az a pár centi már nem oszt,nem szoroz.Legalább is nem annyit,hogy lapos talpúban legyél a saját szalagavatódon. Sajnos ez ruha tényleg magassarkúval mutat a legjobban.Max annyit tehettek,hogy a barátod szerez egy kicsit vastagabb talpú cipőt,te meg nem tupírozod fel annyira a hajad +az ő hajával is csaltok valahogy egy kicsit;)
De az sem tragédia egyébként,hogyha látszik,hogy kisebb(gondolj bele:egy csomó csaj a szombati buli kedvéért felveszi a 12 centis tűsarkút,és bizony elég gyakran magasabbak lesznek a barátjuknál). Nem tudom,én nem néznélek meg emiatt titeket,max. akkor,ha vagy 15 cm-mel lennél nagyobb a párodnál,de akkor sem nevetnék...
kedves utolsó!
nem az én szalagavatóm lesz :)
Amúgy köszönöm a választ, valamit majd kitalálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!