Hol vegyek jo telikabatot?
Nagyon elegem van, hogy mar egy hete jarom a varost es semmi! Voltam mar az osszes kinaiba a cosmosba, new yorkerbe, takkoba, c&a ba reservedbe es meg sorolhatnam.. A szovetkabatok nem jok, mert magas es vekony vagyok. A rovid fazon nagyon rovid a hosszuba meg ugy nezek ki, mint valami oregasszony. Mellesleg az alja ugy all rajtam mint egy szoknya az alakom miatt. A pufi kabatok annyira nem elegans (en meg inkabb elegansan oltozkodok), de amire azt mondom, hogy jo az felveve szornyen all. A bordzsekik maradtak, de abbol szerintem meg a bundas is keves telre meg rovid:s Lehet, hogy enis tul valogatos vagyok, dr meg anyanak se tetszett rajtam egyik se. 10.000ert meg nem veszek olyat ami jol se all. Hol nezhetnem meg meg? Mar a neten is kerestem, de azokat meg nem zudom felprobalni:s es a boltba is az van, hogy megtetszik valamelyik, felveszem es uristen...). Van egy fajta ami jol all, baratnomnek van olyan. Szovetkabat, egyenes szabasu, karcsusitott nincs bene ov ss az alja passzos. Kb. Combkozepig er. De olyet sehol nem talalok. O is ket eve vette.
15L
Szia én is vékony és magas vagyok (178cm) te mennyi vagy?
és én is az elegánsabb öltözködést preferálom. utálok kabátot vásárolni,mert nekem is mindig ez a problémám, hogy a rövid kabátoknak rövid a dereka, a hosszúaknak rövid az úja, de ha nagyobbat veszek az meg bő....
de tavaly sikerült találjak egy olyasmi szövetkabátot amit írtál a végén, az idén viszont megtetszett egy olyan fazon ami eléggé divatba jött most (bár nem vagyok egy ilyen divatmániás) és azért tetszik mert ennek hosszú a dereka, de mégsem az a hosszú fazon.
sok sikert amúgy a kabát találáshoz! :)
18 L
174cm vagyok es tok ugyanaz a problemam, mint neked. A napokba talaltam egy tokjo kabatot, de rovid volt az ujja a nagyobb meg mar bo volt:s
amit kuldtel kepet az se rossz:) de kitudja, hogy allna rajtam felveve? Meg bershka sincs errefele:) na majd hetfon megint utnakinulok es meg keresgelek. Koszonom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!