Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek?

Milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak veszek új cipőt meglepetésből. Eléggé eltér az ízlésünk (nekem van, neki nincs :D). Ha olyat veszek, ami nekem tetszik az gonoszság? Tudom nagyjából, hogy neki mi tetszene, de olyan rossz cipőügyileg az ízlése SZERINTEM. Azokat az ovis formájú cipőket kedveli :)

Nekem ez tetszik:

[link]

vagy:

[link]

Neki ez tetszene:

[link]

Tudom, nem olyan borzalmas, de nekem annyira nem jön be. Ti melyiket vennétek? Nem kérek az olyan megjegyzésekből, hogy rossz barátnő vagyok, vagy miért akarom átformálni, stb.

Ez nálunk egy humoros vitatéma :) Köszönöm az értelmes válaszokat!

2013. okt. 4. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlók vannak mint amiket mutattál, de ha neki tényleg nem tetszik, nem fog neki örülni h ilyenre költötted a pénzt. ;)
2013. okt. 4. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Örülne, mert egy cipője van ami kilyukadt, bár lehet csak azért örülne, mert beázás nélkül tudna végre menni. Jajj olyan gonosznak érzem magam :( Lehet inkább bakancsot kéne venni. Csak az meg drága...
2013. okt. 4. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
A második akkor inkább. De próbáld meg keverni az utolsót. Ezeknek a divat cipőknek a talpuk olyan papírvékony, és tényleg kényelmesebb a futócipő. Nézzetek együtt cipőt, az nem opció?
2013. okt. 4. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Köztes megoldás mellett döntöttem végül. És mivel tél lesz, ezért ilyen prémes belül, a talpa meg jó vastag, de mégis kicsit elegánsabb, mint egy futócipő :)

[link]

Ilyesmit, bár nem pont ugyanezt.

2013. okt. 4. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes neki cipőt venni.

1. elég sokba kerül egy cipő

2. nem valami személyes, inkább valami szexibbet kéne vásárolnod, vagy hogy mondjam:D

3. cipőt jobb magadnak vásárolnod, mert mi van, ha nem kényelmes, el van számozva stb.

4. főleg így, hogy nem egy az ízlésetek.

2013. okt. 4. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne érdemes, ha erre van szüksége, de nincs erre pénze? :) Novemberben kezdődik a meló addigra kellett kapnia.

Amíg ilyen helyzetben vagyunk (pályakezdés) addig muszáj hasznos ajándékokat adni, nem pedig valami "szexit" már bocsi. Szexit azt tudok csinálni magammal, de neki most cipő kell.

2013. okt. 4. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz megoldás, ha együtt vennétek. Ha már egy cipő ajándéknak nem "gáz" akkor lehet úgy is, hogy együtt megpróbáljátok és úgy adod neki.
2013. okt. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!