Milyen cipőt vegyek s hol? Többi lent.
Figyelt kérdés
Esküvőre megyek.Én leszek az egyik koszorúslány.A koszorúslány ruhám sötét rózsaszín és sötét lila.Viszont a 2.ruhám amit éjfélkor átveszek neon rózsaszín amin van egy fehér csipkeborítás.Ezért nem látszik neonnak.Viszont nem tudom milyen cipőt vegyek hozzá.Valaki tudna képpel mutatni olyat ami mindkettőhöz jó? Lehetőleg olyat amit magyarországi boltban megtalálok!Nagyon fontos lenne!!2013. aug. 26. 12:03
1/3 Trollcika válasza:
Esetleg felkerekedni, és megnézni boltokban??
Megy hozzá a rózsaszín cipő, olyat keress, esetleg fehéret!
2/3 A kérdező kommentje:
Körülbelül 30-40 boltban voltam de ha találtam valamit az nem volt jó rám! Nem azt kértem hogy okoskodjatok hanem hogy segítsetek.
És az is baj hogy nem ugyanolyan rózsaszín hanem teljsen más színű a 2 ruha.
2013. aug. 26. 12:09
3/3 anonim válasza:
A sötét rózsaszín ruhádhoz válassz rózsaszín cipőt. A sötét lila ruhádhoz pedig szerintem fekete cipő illik.
Igen, hát rózsaszínt lesz nehezebb találni, mert fekete cipőt akár melyik boltban kapsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!