Supra Skytop II cipőt milyen nadrággal vegyek fel? Lent link!
2013. júl. 1. 22:54
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló, én szűkebb farmerrel hordtam, persze nem úgy h tapadt rá a vádlimra...
Szerettem ezt a cipőt, de kinőttem már ebből a stílusból:)
2/8 anonim válasza:
Anyám, annyit költesz 1 cipőre, amennyiből én 1 hónapban a gyerekem látom el...
Batikolt csőfarmer, fekete.
3/8 anonim válasza:
Most ez komoly?! Szük farmert még jóhogy :P Mondjuk egy kicsit drága ez a cipő,de azért én is megvenném,mert nagyon zsír :D
4/8 anonim válasza:
Kicsit szűkebb szabású farmerrel szerintem, és mondjuk betűrve néz ki sokkal jobban. Bár talán nem nyáron :D
5/8 anonim válasza:
ugyanilyenem van csak full szürkében.
En a sajátomat barna fekete krém/pezsgőzsínű és sima csőfarmerrel szoktam felvenni.
A fehér szerintem jol megy a barnához feketéhez inkább sötétebb farmerekhez, de inkább sötétebb nadrágokhoz mivel a cipő világos így sötét nadraggal fog jót villanni :)
Remelem segítettem 16/F
6/8 anonim válasza:
Persze mindent betűrve remelem ez alapvető :) előző voltam
7/8 anonim válasza:
a sötét színű nadrágok mennek jól hozzá, pl.: tengerkék, sötétbarna, vörös, fekete, stb. jah am nekem is ugyan ilyen cipőm van.. a sarka bírta fél évig, majd elrepedt.. utána a oldalt a lépőránc vonalánál is.. és 1,5 után meg a lépőránc is kikopott de úgy nagyon csúnya lett.. csak játszós cipőnek használom.. nézz inkább olyat ami nem műbőr.. inkább textil, vagy hasított bőr, azoknál nem kopik el a lépőránc. remélem segítettem :)
8/8 anonim válasza:
jah és nagyon vigyáztam rá úgy h fűre se mentem vele, sárba se, nem játszottam benne, nem futottam, óvtam rohadatul, amúgy meg ha nyáron hordod a napfényétől szó szerint csillogni fog, a fűzőt se láttam, annyira csillogot, persze ameddig tisztítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!