Hogyan lehet betűrni a csizmába a nadrág szárát?
Figyelt kérdés
a csizmámnak a szára bővebb mint a lábam szára és ha betüröm a nadrágot még ugy is kiáll a csizmaszár, ha pedig veszek fel egy térd zoknit és ugy türöm be akkor meg túl bumszli.szerintetek hogyan oldjam meg???2009. nov. 9. 18:34
3/5 anonim válasza:
CSőnacival még jobban elállna a csizmaszára, inkább vegyél egy olyan csizmát, ami jobban passzol a lábadra.
4/5 anonim válasza:
Hiába ajánlod a csőnacit, az nem megoldás a kérdező problémájára. Nekem is ugyanez a problémám, és úgy szoktam, hogy betűröm a nadrágot, és a csizma találkozásánál kicsit kihúzom és ráncosnak teszem, felgyűröm. így nem látszik, hogy nagy a csizma szára, és még jól is néz ki.
5/5 anonim válasza:
nekem is nagyon eláll a normál csizma a lábantól,szal most bokacsizmám van(de ez is eláll vmennyire):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!