Feketében vagy barnában szebb ez a táska?
Figyelt kérdés
Itt láttam nem régen egy lánynál ezt a táskát,és nekem is nagyon megtetszett,de nem tudom eldönteni,hogy fekete vagy inkább barna?
Előre is köszi a választ!:)
2013. okt. 9. 13:40
1/6 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép és végül is megy mindenhez. Attól függ, hogy milyen cipőid vannak. Nekem egy hangyabokányival jobban tetszik a barna, de nekem szinte minden cuccom barna.
2/6 anonim válasza:
A fekete szép és megy mindenhez, de annyira átlagos. Szerintem a barna szebb. De persze függ attól is, milyen színű cipőid vannak többségben.
3/6 anonim válasza:
a ruháidtól meg cipődtől függ, de én feketében venném
6/6 anonim válasza:
Én mostanában olyan ruhákat vettem amihez a barna jobban menne, de pár éve még a feketét választottam volna... attól függ, hogy melyiket tudod jobban kihasználni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!