Mikortól Hordjak melltartót? Hogy vegyem rá anyum?
Figyelt kérdés
6.-os lány vagyok. Alul 88 cm a mellkasnál,95 cm fölül a mellbimbónál. Olyan A80 lehet a méretem. Szeintetek hordjak már melltartót? És hogy vegyem rá anyumat?2013. okt. 9. 13:27
1/14 anonim válasza:
Anya nagy a mellem vegyél melltartót :D
2/14 anonim válasza:
Nincs saját zsebpénzed, amiből tudnál venni?
3/14 A kérdező kommentje:
Van,csak nincs itt a közelben olyan bolt :/ És így nem tudok csak úgy szerezni.
2013. okt. 9. 13:38
4/14 A kérdező kommentje:
Mostanába toppot hordok. Az osztályból (6 lány van) 4-en (velem eggyütt) hordanak toppot,és a másik 2 semmit. És pontosan mi a méretem? Vagyis ezt az A80-at lehet B-be kerekíteni? :S
2013. okt. 9. 13:53
5/14 JANIkettőezer válasza:
Anyádat így vedd rá:
Anya, légyszíves hordj melltartót, mert elég undorító, ahogy lötyögnek a szottyadt csöcseid.
6/14 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy vegyen nekem-.- xD
2013. okt. 9. 13:59
7/14 anonim válasza:
Hogy akarod B re kerekíteni?? Attól még messze van. Esetleg az A jó. És nem is 80-as hanem 85 vagy 90-es kéne, márha kéne.
De nem értem miért sietteted, ez még nem akkora mell hogy mindenképpen melltartó kéne, az osztálytársaid sem hordanak, hogy cikinek éreznéd, meg még csak 6.-os vagy.
De te tudod, meg anyud...
8/14 anonim válasza:
Jahh, meg 85A-ból se sok van, úgyhogy ha szeretnél, sem biztos hogy találnál.
9/14 anonim válasza:
Ugye nem menőzni akarsz a melltartóddal?;S
10/14 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok menőzni. De szerintem várok 1 évet..
2013. okt. 9. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!