Lányok, miért jártok nyomikkal?
Ha tényleg olyan jól nézel ki és órákig lehet veled beszélgetni bármiről és röhögni is és nem vagy felszínes sem és megdolgozol mindenért keményen, még sincs barátnőd... hááát itt valami nagyon nem stimmel. Szerintem kicsit többet gondolsz magadról, mint ami az igazság. Mert ha minden igaz lenne, akkor kizárt, hogy ne legyen normális barátnőd. Vagy tényleg ebből az örökös sajnáltatásból és másokban való hibák kereséséből van elege a lányoknak.
Nekem is átlagos barátom van, kicsit alacsonyabb nálam, nem éppen kigyúrt és kicsit eláll a füle, de én így imádom, ahogy van. Sokkal jobban érzem magam vele, mint azzal a pasival, aki előtte nagyon próbálkozott nálam. Menő kocsija volt, sok pénze, igazi szépfiú, de egyszerűen frászt kaptam attól, mennyire el volt szállva magától és azt hitte ő a világ ura.
ez amúgy érdekes kérdés. én is rengeteg ilyet látok. volt, hogy direkt az ilyen párokat kerestem utcán, bkv-n, bárhol jártam, és találtam is szép számmal. nekem van erre egy hülye elméletem:D szerintem, ismétlem SZERINTEM ennek köze lehet ahhoz, hogy mindenhonnan azzal tömik a lányok fejét, hogy a helyes pasik szemétládák, buták, csak kihasználnak, csak azt akarják, stb stb, na de az átlagosabb, esetlenebb fiúk, na ők aztán igazán tudnak szeretni, hatalmas szívük van, lehet velük beszélgetni, stb stb stb. SZERINTEM rengeteg lánynál alapból jókora hátránnyal indul egy olyan srác, aki szerencsétlenségére jóképűnek született, és szeret ízlésesen öltözködni. ne utáljatok ezért nagyon, nem gondolom én sem, hogy csak erről lehet szó, de nem fordult meg más fejében is?:D
21/F
22es:igazad van
nem vagyok kigyúrt,csak sportos...buta sem vagyok,és bunkó sem...
Attól, mert te egy pasit nem látsz helyesnek, a lánynak, aki mellette van még lehet az. Nem mindenki a menő pasikra bukik attól, hogy szép. Ez szerintem hü.lye felfogás, hogy a szép lányok csak menő pasikkal lehetnek együtt. Rám sokan mondják, hogy szép vagyok, de nem szeretnék ilyen menő srácot. Egyszerűen nem jön be az a stílus, amit képviselnek. Mondhat akárki akármit, de én még nem találkoztam olyan menő pasival, aki olyan kedves, aranyos, vicces és őszinte lett volna, mint az a fiú, akivel ismerkedek, aki átlagos.
Ráadásul az mióta igénytelenség, hogy valaki nem akar divatmajom lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!