Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek van bandás...

Lányok, nektek van bandás felsőtök? Ti miért hordtok zenekaros pólókat?

Figyelt kérdés

A kérdés azután ütött szöget a fejembe, miután nemrégiben összefutottam két tip-top csibébe, akik Guns n Roses illetve Ramones pólóban feszítettek. Nem vakarásztam a tökeimet, odablattyogtam hozzájuk, hátha szerencsém lesz, elvégre adott a közös érdeklődési kör: a bandák.

Viszont mikor rákérdeztem, melyik a kedvenc számuk az együttesektől, nagy sunnyogva csak annyit mondtak, hogy "igazából nem is hallgatják őket, nem ismerik kik ezek". Nem sokkal utána gunyoros mosoly kíséretében hozzám vágták, hogy egy bunkó vagyok, mert volt merszem megkérdezni, akkor miért hordanak ilyen pólót. Nekem nem lenne pofám egy olyan bandás felsőben flangálni, akikről halvány lila gőzöm sincs, mégis milyen zenét játszanak.

Nem is biztos, hogy jó a kategória. Lehet, hogy az Emberi tulajdonságokba kellett volna biggyesztenem a kérdést.

2013. okt. 6. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! #4-es vagyok ismét.

Mármint a The Who-tól mik a kedvenceim? Fú, elég nehéz kérdés :D Talán a 70-es évekbeli számaikat jobban szeretem, az újabbak nekem már annyira nem jönnek be. Érdekes, hogy a Won't get fooled again miatt ismertem meg őket (a CSI Miami főcímzenéje) de azóta rájöttem, hogy néhány másik mellett eltörpül ez a szám is :) Neked mik a kedvenceid?

2013. okt. 6. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Vannak, bár már inkább csak pizsamának hordom őket. És most elég sok helyen árulnak "kemény" zenekaros pólókat, Ramones, Guns, Kiss, múltkor még David Bowie-sat is láttam. Amúgy nekem is van egy olyan pólóm, amin egy számomra ismeretlen banda logója van, női fazonú póló, nem is tudtam, hogy együtteses, csak tetszett a mintája, aztán egy haverom mondta, hogy az egy banda. Azért hordom, mert jól néz ki.
2013. okt. 6. 22:03
 13/16 laurapalmer válasza:
Én magam csináltam meg a pólómat, hogy egyedi legyen (bastille-es) és egyrészt azért hordom mert imádom őket, másrészt hátha valaki aki szereti odajön :D
2013. okt. 11. 00:02
 14/16 anonim válasza:
Én is szoktam bandás pólókat horbani de én azért mert szeretem azokat a bandákat akiknek a logoja a polon van 16/L
2014. dec. 2. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van Guns N' Roses-os pólóm,meg AC/DC-s is.De nekem ez a kettő a ke3dvenc bandáim közé tartozik,ha nem kedvelném biztos nem hordanék ilyet.
2015. ápr. 29. 17:58
 16/16 anonim válasza:

Már az összes plázás ("tömegdivat") boltban különböző zenekarok logói lógnak mindenféle divatos szabású pólón. A játsszukanagymenőrockercsajt-őrület előtt még megláttam pár pólót,amikbe azonnal szerelmes lettem. Nem,nem a fazonjuk, illetve a menőségük miatt, hanem mert szeretem,sőt kifejezetten imádom a Pink Floyd-ot és a Led Zeppelint(ilyen felsőket vettem). Nagy boldogan hazavittem, majd hordani is kezdtem őket. Aztán eltelt 1-2 hónap és egyre több lány jött velem szemben ilyen pólókban. Ezzel amúgy semmi bajom nem lenne, sőt örülnék is ha mindenki normális zenét hallgatna,csak szerintem az az idegesítő picit amikor azt sem tudják hogy amit magukon hordanak az egy üdítőmárka, egy film, egy kihalt állatfaj vagy mi a csuda. Sokan mondják, hogy akinek tetszik az hadd hordja... hát ne! Szerintem szánalmas amikor valaki a trend végett magára aggatja a bandás cuccokat.

Egyébként a fél ruhatáram zenekaros pólókból áll, és amúgy a divatot is szeretem, de ez mindig kiveri a biztosítékot. :D

17/L

2016. aug. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!