Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek hány olyan...

Lányok! Nektek hány olyan felsőtök, nadrágotok van amiben tényleg csinosnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
köszi!!
2013. okt. 3. 15:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Nadrágot, vastag pulcsit ti hányszor vesztek fel mosás nélkül?
2013. okt. 3. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Van. Nem sok, de van. :D
2013. okt. 3. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy nadrág van, vagy két felső amiben így érzem magam, meg három ruha :)

Pulcsit nem tudom hányszor veszek fel mielőtt kimosom, mert ugye sokat hordok egyszerre, nem tudom mérni az időt. Amikor már gyűrött, nincs finom illata, akkor bedobom a mosásba :)

Nadrággal is hasonlóképpen, bár azt gyakrabban szoktam.

2013. okt. 3. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan egy nadrágom van, amiben tényleg jól érzem magam.

Egy egyszerű, fekete, cső-csipőnadrág, amit a Tally Weijlben vettem 2500-ért 8-ról leárazva. Azért ez az egyetlen, mert csak ez passzol rám, mert xxs-es, ami a többi boltban nem nagyon van, szóval ez tényleg csinos mert nem lóg rajtam.

Felső körülbelül 4. Az egyik egy Orsay, ami derékban szűk, vállban pedig fodros(nem puffos!), így gyönyörű homokóra alkatot csinál, imádom, iszonyúan előnyös.

Az egyik pedig egy sima, 3/4-es ujjú, fehér póló, aminek a bal mellén egy kis zseb van. Alapdarab, egyszerű, de nagyon csinos.

Pulóverből viszont rengeteg van, amit imádok. Mind fehér, fekete, púderrózsaszín. Szűkek, és mindegyikben van valami különleges. Fodrok, zsebek, szalagok, stb. Ezek mind turiból vannak.

Általában pulcsiban vagyok, imádom őket, így mindennapra jut más, a következő mosásig.: ) Egy nadrágot viszont van, hogy 7x is felveszek:D

2013. okt. 3. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy-kettő. Vhogy úgy vagyok vele, hogy boltban tetszenek, de aztán hordás közben rájövök, hogy nem az igazi :D. Az én alkatomhoz alapjáraton nehéz öltözködni, főleg mióta plusz 15 kilót felszedtem gyógyszer miatt...

Viszont nem vennék fel felsőt (se nyári felsőt, se pulcsit) mosás nélkül több nap egyfolytában, mert gyűrött lesz és izzadt.

2013. okt. 3. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazából mindegyik ilyen. Nem veszek meg olyan cuccot, amiben nem érzem magam jól vagy csinosan.

Nadrágot kb 3-4-szer veszek fel mosás előtt, pulóvert is kb ennyiszer.

2013. okt. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!