Lányok, nektek van bandás felsőtök? Ti miért hordtok zenekaros pólókat?
A kérdés azután ütött szöget a fejembe, miután nemrégiben összefutottam két tip-top csibébe, akik Guns n Roses illetve Ramones pólóban feszítettek. Nem vakarásztam a tökeimet, odablattyogtam hozzájuk, hátha szerencsém lesz, elvégre adott a közös érdeklődési kör: a bandák.
Viszont mikor rákérdeztem, melyik a kedvenc számuk az együttesektől, nagy sunnyogva csak annyit mondtak, hogy "igazából nem is hallgatják őket, nem ismerik kik ezek". Nem sokkal utána gunyoros mosoly kíséretében hozzám vágták, hogy egy bunkó vagyok, mert volt merszem megkérdezni, akkor miért hordanak ilyen pólót. Nekem nem lenne pofám egy olyan bandás felsőben flangálni, akikről halvány lila gőzöm sincs, mégis milyen zenét játszanak.
Nem is biztos, hogy jó a kategória. Lehet, hogy az Emberi tulajdonságokba kellett volna biggyesztenem a kérdést.
Sok divatos üzletben árulnak olyan pólókat, amik ilyen bandásak. Gondolom megtetszett nekik, és megvették.
Szerintem nem gáz, mindenki azt vesz fel, amit akar, de én csak olyan bandás pólókat hordok, amiket ismerek is.
Persze, ha őket nem érdekli a kínos szituáció, akkor nem az én dolgom, hogy megszabjam, mit vegyen fel, érted.
Engem nyilván kényelmetlenül érintene és nagyon hülyén érezném magam, ha így járnék, de van, akit nem. Mindenki más.
Húha! :D
Én még ilyenekkel nem is találkoztam. :D
Nekem is vannak bandás pólóim(Sonata Arctica,Nightwish, HIM). Ha utcára már nem is hordom őket, egytől egyig mindet megőriztem jó állapotban.
Minden vágyam egy Eluveitie póló (vagy akármilyen kiegészítő), de sajnos még sehol sem találkoztam ilyesmivel.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!