Mi az oka annak hogy a mostani tinilanyok csinos, noies outfitekhez felvesznek egy pl. Nike airmax 90 -t, vagy free run 4. 0-t?
Figyelt kérdés
Ezek futócipok , mégis csak úgy felveszik utcára meg suliba ... Úgy , hogy meg csak nem is illik a noies öltözékükhöz . Én maximum azt tudnám elképzelni hogy kenyelembol hordják , de szerintem csak ugyanúgy tömegcucc.2013. okt. 4. 10:02
11/13 anonim válasza:
"DIVAT" amerikából jött. ott hordtak nagyon sokan. de szerintem nagyon undorító:D
12/13 anonim válasza:
Angliaban is hordjak a futocipot a csajok kosztumhoz. De csak azert, mert nem akarnak a tusarkuban setalni az utcan munkaba menet, illetve jovet. A fefiak is hordjak oltonnyel. De amint beernek egybol atveszik a szereleshez illo cipore.
13/13 anonim válasza:
semmi gond ezekkel a cipőkkel... ha megfelelő ruhához vesszük fel.
Egyébként meg egyből elárulja,hogy ki a sportos, és ki nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!