Mi az oka annak hogy a mostani tinilanyok csinos, noies outfitekhez felvesznek egy pl. Nike airmax 90 -t, vagy free run 4. 0-t?
Ez jó kérdés. Nekem is feltűnt ez. Az a legfurcsább, mikor szoknyához vesznek fel sportcipőt v. tornacipőt.
Pedig egy nem megfelelő lábbelivel nagyon el lehet rontani egy amúgy csinos összeállítást.
Szerintem elég gagyi ez a "divat". Én egy 20 fölötti lányt láttam free run-ban, meg farmeros szerelésben, hát nagyon megnéztem, hogy most ez futni megy, farmerban????
De ezek szerint akkor sokan hordják. Hát elég ciki.
Ezen az oldalon:
is szoktak nagyon sportos cipőt felvenni egy csinoskásabb ruhához. És aláírják, hogy egy lazább napi ruha, de hát könyörgöm. Lazább napon felveszek egy lapostalpú egyszínű bőr cipőt; nem tornacipőt, meg nem tiritarka futócipőt. :/ Úgyhogy szerintem ez is olyasmi őrület lesz mint ez a tornacipős hülyeség.
23 L
6-os!
Hidd el, hogy akinek van annyi pénze hogy ilyen futócipőt vegyen, annak telik normális talpú balerinára is.
Nah, meg állítom, hogy ezek a csajok az életben nem mentek el futni (önként), max tesiórán.
6-osnak: 4-es vagyok, pont erről beszélek. Minden cipőből van jobb minőségű. Van olyan balerina vagy törpesarkú cipő, ami annyira tartja a lábat, mint ezek a most divatos márkás futócipők. Te is beleestél abba a hibába, hogy a sportcipő az a jó, azon kívül van a kínai balerina meg a magassarkú, aztán aközött meg semmi.
Arról meg nem is beszélve, hogy aki tényleg sportos, az nem ezeket az agyonhájpolt médiavackokat veszi meg, hanem jóval minőségibb sportcipőket... vagy épp nem szoknyához meg elegáns blúzhoz veszi fel a sportcipőt, hanem sportosabb holmikhoz. A kérdésben szereplő lányok pont hogy csak játsszák az agyukat, hogy mennyire portos vagány csajok, amikor egy frászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!