Szerintetek hülyén néz ki egy csinosabb blúz egy sima cipővel?
Figyelt kérdés
Eddig balerinával hordtam, de már elég esős az idő és hideg is van. Egy sima cipővel nagyon gázul néz ki? Nem sport cipőre kell gondolni, úgy értem, hogy nem feliratos, műanyagos. Nem tudom milyen anyagból van, bézs színe van.2013. szept. 17. 16:54
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek hordhatnám még balerinával? Busszal jövök-megyek, az épületben pedig nem ázom el. Csak, ha várnom kell a buszra, akkor ázhat el.
2013. szept. 17. 16:56
2/9 anonim válasza:
Nem tudsz linkelni kepet a felsorol es a ciporol is? Vagy valami hasonlo felet. Ugy konnyebb lenne.
3/9 A kérdező kommentje:
2013. szept. 17. 17:19
5/9 anonim válasza:
Szerintem sem jo :/
(Elso voltam)
6/9 A kérdező kommentje:
Ugye?!:)
Szerintetek felvehetek még balerinacipőt?
2013. szept. 17. 17:38
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél balerinát már fel, de ez a kettő annyira tényleg nem passzol, de gondolom van más felsőd is, hordd azokat.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 18. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!