Aki már vásárolt az ebayen mi a véleménye róla?
Már vagy 6 éve minden hónapban többször is rendelek, soha nem volt semmi gond. Az ár annyi amennyi oda van írva, ha van postaköltség akkor az is ott van, ha nincs akkor oda van írva hogy nincs. Semmi extra. Vámot még sose kellett fizetnem, nem rendelek olyan nagy összegekben sose.
Az eladóknál van értékelés, el lehet olvasni, akire sok a panasz attól nem kell rendelni. De eddig nekem a 6 év alatt senkivel nem volt gondom, minden meg is érkezett. Persze volt hogy mondjuk pulcsit rendeltem és nem a képen lévőt kaptam, hanem annak egy gyengébb utánzatát... szóltam is érte, és vissza is kaptam a pénzemet.
Az elsőnek: Mivel többnyire dollárban számolnak és forintban fizetsz, így változhat az ár, illetve meg kell nézni a szállítási költséget is, és még vámot/áfát is fizetned kell ha megbukik a vámon.
És akkor itt egy kis segítség, hogy kiderüljön miért is kell 150 euro alatt is vámot fizetni néha:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!