Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok combzoknit hordani?

Szoktatok combzoknit hordani?

Figyelt kérdés
Én szoktam, nagyon szeretem. Ti mivel hordjátok?

2013. okt. 2. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szoknyával és oxford cipővel.
2013. okt. 2. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Én hordanám, ha kapnék olyat, aminek a gumija nem bevágós, pedig nincs vastag lábam..ti hol vettétek?
2013. okt. 2. 23:30
 3/10 A kérdező kommentje:
én vettem egyet a tchibo-ban, és az nagyon jó, nem vág be egyáltalán. Nekem is van olyan ami bevág azt még a kínaiban vettem, de többet ott nem fogok az tuti. A héten megyek a bershkába, mert ott kinéztem egyet, és amúgy a h&mben többféle is onnan még nem vettem, de fogok onnan is.
2013. okt. 3. 07:46
 4/10 Ági 22 ***** válasza:
És milyen ruhával hordjátok? Vesztek alá harisnyát?
2013. okt. 3. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért, de engem is érdekelne, hogy hol lehet nem bevágós combzoknit venni.

Akinek van kedve, linkelhetne jó kis összeállításokat.

2013. okt. 3. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:

én szoknyával (NEM minivel) vagy egybe ruhával (szintén nem túl röviddel) hordom, és veszel alá bőrszínű harisnyát

ja és rövid gatyával soha nem hordom

2013. okt. 3. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon szeretem, ma is fekete combzokniban voltam szoknyaval, es testszinu harisnyával. Ha lecsúszik ott mindenki elött felhúzod vagy zavar, ha látják?

2013. okt. 3. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:
hát olyan nagyon feltűnően nem szoktam felhúzogatni, szóval vagy akkor csinálom ha ülök, vagy a mosdóban, vagy ha nem figyel senki :D
2013. okt. 3. 21:34
 9/10 Ági 22 ***** válasza:
De kilátszik nektek a szoknya alól a felső része?
2013. okt. 4. 07:58
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, kilátszik :D ha azt akarnám h ne látszódjon ki akkor olyan harisnyát vennék fel
2013. okt. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!