Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen személyiség az olyan,...

Milyen személyiség az olyan, amikor egy férfi csak márkás cipőt szeret hordani?

Figyelt kérdés

Mindenféle jellemek vannak, hogy ha valaki XY-t hord akkor ilyen személyiség.

Milyen személyiség az olyan aki márkás cipőket szeret hordani és nem az 500 forintos dorkókat meg kínai cipőket?

2013. szept. 16. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Felszínes.
2013. szept. 16. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
500 forintos meg kínai cipőt én sem szeretek hordani. Tornacipőn kívül nekem is inkább márkásak a cipőim, legalább azok ne menjenek szét 2 év múlva. Most vettem egy kínai tornacipőt, 3 hónapos, de mindjárt szét jön. És van olyan 6-7 éves Puma cipőm, amin most kezdett el engedni a ragasztás, pedig azzal aztán mentem hóba-sárba-sz..rba. Amikor kiöregedett az utca használatból, utána még évekig jó volt munkáscipőnek, nem volt ez kímélve, mégis sokáig húzta.
2013. szept. 16. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Most már én is csak Riekert veszek, nem egy nagy márka, de kényelmes, irtó tartós és nem látszik rajta a használat. Minek vegyek egy lábnyomorító műbőrcipőt minden szezonban, ha tudok venni öt évre egy normálisat, ráadásul árban ugyanott vagyok??

Igényesnek mondanám, aki olyan márkát hord, ami mögött minőség is van, nemcsak név.

2013. szept. 16. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez hülye kérdés. Ez nem személyiségfüggő, semmit nem árul el egy adott emberről. Én is csak márkás cipőket szeretek hordani, mert sokáig bírják, és kényelmesek, de nem vagyok sznob, vagy újgazdag.
2013. szept. 16. 17:33
 5/6 anonim válasza:

Arra a férfire, aki nagyon odafigyel az öltözködésére, a metroszexuális kifejezést szokták használni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2013. szept. 16. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:

mit értünk márkás alatt?

adidas, lacoste, vagy armani? mert nagyon nem mindegy

2013. szept. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!