Mi a véleményetek a bőrnadrágról?
én vagyok az a "fiú" :D És 23 éves vagyok. De kb fiatalabb koromban is ez volt a véleményem, csak nem tudtam ilyen választékosan kifejezni.
Lehetséges, hogy van valami abban, amit mondasz, hogy ha valaki megfelelően hordja, akkor más. De én nem garantálom hogy máshogy tudnám látni :)
A bőrnadrághoz tényleg kell egy stílus. Nem feltétlen ribis, ha megfelelően van kombinálva. Én például szegecses bakanccsal szoktam hordani.
Itt a csajon sem közönséges szerintem, hanem stílusos :)
Egyébként nem szoktam beleizzadni. Nyáron nem hordom, csak 20 fok alatti időben kezdem el, mint pl amilyen a most van :)
"egyáltalán nem ribis, teljesen hétköznapi öltözet"
Ki mondta, hogy a hétköznapi nem r*bancos? Azért mert valaki sima cicagatyában mutogatja a s*ggét, a másik meg bőrben, attól még mindkettő ringyó.
És igen, ehhez kell stílus, amit r*bancságnak eveznek.
18/f
Nem lesz valaki ruhától, r-banc, drága. Sőt, olyan, hogy r-banc csak azok szemében létezik, akik használják ezt a szót.
Később ezzel a gondolkodásmóddal rengeteg problémád lesz. Ruha alapján bekategorizálsz - természetesen tévesen - nőket, mert valahol olvastál valami marhaságot, ami nem igaz. Távol tartod magad tőlük, aztán jön a többi dolog, amit szerinted egy nőnek nem kellene vagy illene vagy szabadna csinálni. Hangoztatod ezeket úton-útfélen, mondván, te mekkora vagány vagy és jól odamondod nekik, válogatsz, mert minden lány akire ránézel túl ilyen lesz vagy túl olyan, aki a te finnyás ízlésedhez "nem lesz elég jó", miközben a helyzet valójában az, hogy azért nem lesz nőd, mert egy s-ggfej vagy. Még nem késő ezen a hozzáálláson változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!