Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nehéz manapság...

Miért olyan nehéz manapság sportcipőt találni normál-utcai viseletre?

Figyelt kérdés

Pár éve akármilyen futócipőt választottam, tökéletesek voltak. Kényelmes, szellős, tökéletes nyári viselet. Manapság az összes futócipő kb csak arra van kifejlesztve, hogy futásra használd ( 10cm hab talp, meg a futás anatómiájára van tervezve, sétálni ugye máshogy sétálsz), így tök kényelmetlen bennük sétálni..

Csak egy példa, életem eddig legkényelmesebb cipője ez volt: nike downshifter 7, kemény 15ezer ft volt pár éve.

Ennek a legújabb változatát felpróbáltam múltkor, és közelébe se ér a réginek, futás szempontjából biztos jobb, de kényelmetlen mindennapi viseletre.

Régi:

[link]

Új:

[link]

Ahogy láthatjátok, teljesen megváltozik a testtartás ilyen formájú cipőben.

ma 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább könnyebb. Annyi mindent lehet vásárolni, ha pénzed is van hozzá, olyan széles a választék, bármit megtalálni.
ma 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam 50-60ezres ON cipőket is, kényelmetlenek..

Még a HOKA-rá mondják hogy jók, de képek alapján azok is pont ilyen hülye kialakításúak

ma 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Na de léteznek utcai sportcipők, minek neked futócipő?
ma 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
3, azok nem szellőznek valami jól, tapasztalatom szerint.
ma 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!