Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a bőrnadrágról?

Mi a véleményetek a bőrnadrágról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 28. 14:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Divatos, vagány, és nagyon könnyen párosítható bármivel, bármilyen stílusba beépíthető. Én is nem rég vettem egyet őszre, mert kellőképp meleg is.

Bordó színben tök jól néz ki, olyat nem láttam sehol!

2013. szept. 28. 15:26
 2/24 anonim ***** válasza:
Én imádom! Nagyon jól párosítható bármivel, és nagyon divatos!
2013. szept. 28. 15:38
 3/24 anonim ***** válasza:
Uhh nekem nagyon tetszik!
2013. szept. 28. 15:43
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Én 1 éve vettem még a H&M-ben burgundi színben. New Yorkerben láttam még tegnap ilyen színben :)

2013. szept. 28. 15:48
 5/24 anonim ***** válasza:
Tetszeni tetszik, de nem izzad be alá az ember?
2013. szept. 28. 15:53
 6/24 anonim ***** válasza:
Ha nem 30 fokban veszi fel az ember, akkor nem. :)
2013. szept. 28. 15:55
 7/24 anonim ***** válasza:
Én is most akarok venni egy pirosas-bordósat! Feketém van. Meg most néztem egy piros Balenciaga Bíker jacket-et... Gyönyörű! Imádom a bőr dolgokat!
2013. szept. 28. 16:06
 8/24 anonim ***** válasza:
52%

Én fiú vagyok és nekem nem tetszik. Olyan mintha feltűnési viszketegsége lenne. És mellé ribis is akar lenni.

Próbálom kifejteni:

Egy olyan nő látszatát akarja kelteni, aki domináns, szexis, feltűnő, megbotránkoztató. Nem az a baj, hogy domináns. Hanem, hogy ilyennek akarja MUTATNI magát. Vagyis még pontosabban: "Azt akarom, hogy ilyennek lássatok" <- na ez nem tetszik nekem.

Ezektől nekem olyan közönséges lesz. Nekem főként az nem tetszik hogy szexuális kisugárzást akar felmutatni az aki ilyet hord. (Egyébként sok más női ruhadarabbal így van)

De ez csak az én véleményem. Kb én vagyok az egyetlen ilyen deviáns beállítottságú srác. Akár meg is mondhatjátok, mi a baj velem :)

2013. szept. 28. 16:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kedves "fiú"? :)
2013. szept. 28. 16:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Egyébként azt gondolom, ha megfelelően hordja, VISELI valaki a bőrt, akkor egyáltalán nem az általad leírtakat mutatja "fiú"! Sőt, pont ellenkezőleg! Letisztult, egyszerű! Szerintem nem láttál még olyan nőt, aki megfelelően kombinálja.
2013. szept. 28. 16:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!