én már 3 telet lehúztam acélbetétesben, két vastag zoknival simán bírható.
én két dolgot vettem észre: vagy kerülnek miatt, vagy beszólnak. a beszólást le kell sz@rni, a kerülést bóknak kell venni.
2013. szept. 28. 11:00
12/21 anonim válasza:
vegyél hát!:D egyik osztálytársamnak is van kb. térdig érő de magasról leszarja hogy ki mit gondol:D tegnap is jöttünk haza cigányok egyből beszóltak neki, ő meg jól kiröhögte őket...azt mondja, már megszokta.
2013. szept. 28. 11:53
13/21 anonim válasza:
utolsó vagyok, 14/L
2013. szept. 28. 11:53
14/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem fagy le benne a lábad, vegyél nyugodtan. Én is télre vettem, semmiféle skin vagy hasonló nézetet nem követek, egyszerűen kényelmes és strapabíró.
2013. szept. 28. 13:23
15/21 anonim válasza:
Én is funkció miatt hordom, szeretem nagyon. Nem szokott benne fázni a lában, csak ha órákig állok benne a hóban :D Meg külön praktikus amikor megyek busszal a fűtés mellé állok/ülök és jól felmelegszik az acél. Kaptam már én is beszólást miatta, de nem kell vele foglalkozni. Akik általában beszólnak, tudatlanok. Ha ugyan azt a ruha összeállítást felveszed pl dorkóval, észre sem vesznek. De ha csak a cipőt cseréled ki már beszólnak. Hülyék és agykapacitás 0.
2013. szept. 28. 13:33
16/21 anonim válasza:
Nekem 20 soros van, már 3 éve, 2 zoknival hordom, így nem fagyok meg benne.:D Sokan beszólogatnak, de lesz.rom, mert nem divatból viselem.^^ Szerintem ha meg van hozzá az úgymond "életérzésed", hord nyugodtan! :)
16/l
2013. szept. 28. 14:19
17/21 anonim válasza:
Ha nem fázik benne a lábad, akkor nyugodtan, bár még így sem javaslom mert a bőr nem szereti a vizet/nedvességet. Nekem is van egy, tapasztalat :)
2013. szept. 28. 19:51
18/21 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél bakancsot kérdező, teljesen jó lesz télre, neme fog fázni benne a lábad, kényelmes lesz és hóban is könnyen lehet benne mászkálni, nekem van egy 8 és egy 10soros Martensem,sokfajta bakancs létezik biztos találsz megfelelőt:) F/29
2013. szept. 29. 09:13
19/21 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A POZITÍV VÁLASZOKAT!
MENT A ZÖLD PACSI MINDENKINEK!
(a kérdést letörlöm a listámról már tudom hogy venni fogok :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!