Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Acélbetétes bakancs?

Acélbetétes bakancs?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék acélbetétes bakancsot, de mindig féltem attól, hogy nem tudnék benne járni vagy kényelmetlen lenne. Én mindenből a kényelmesre esküszöm, szóval bármilyen ruháról vagy cipőről legyen szó, legyen akármilyen szép, ha kényelmetlen, én nem hordom többet. Viszont egy acélbetétes elég drága ahhoz, hogy ilyenekkel ne vicceljünk. :D

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen csuka mennyire alkalmas a mindennapi használatra, tehát nem csak koncertekre gondolok. Mennyire lehet benne járni, ha például több órát is kell egyszerre gyalogolnom? Továbbá ti hány nap alatt szoktátok meg, milyen volt az első napokban hordani? Nem volt túl nehéz? Én eddig csak tornacipőt hordtam (télen is), úgyhogy hozzá vagyok szokva a könnyű, kicsi cipőkhöz, ezért kérdezem. Illetve így milyen márkát érdemes vennem? És általában mire érdemes még odafigyelni vásárlásnál?

Én 14-15 sorosra gondoltam, ilyenben nem nézek ki hülyén, ha nadrággal veszem fel (mert hogy túl magas)? Vagy inkább néz ki hülyén szoknyával, mivel túl alacsony?

És egy utolsó kérdés: van különbség a különböző márkák között, ha a cipő orrának/fejének nagyságát nézzük? Én szeretnék inkább vékonyabbat venni, mert a lábfejem is elég keskeny.

2013. szept. 22. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:

sok a kérdésed, próbálok az összesre értelmesen válaszolni:

1. miután ki van taposva a bakancs, onnantól kezdve a mindennapi használata kényelmes, ehhez azért kell szorgosan, több alakalommal is szenvedni vele, nekem az első hetekben többször feltörte a lábamat, szóval kell szenvedni vele.

2. első alkalommal furcsa volt, de nem annyira, hogy csámpás legyek benne illetve, hogy ne tudjak benne menni rendesen.

3. nem nem nehéz, bár egy egész nap után jól esik levenni :)

4. én télen is acélbetétesben vagyok, két zoknival simán bírható hidegben.

5. márka: nekem Steel-jeim vannak (3pár), szóval csak azokról tudok véleményt mondani. szerintem az árat-minőségét nézve nem rossz bakancsok, semmi bajom nem volt velük eddig (3éve vannak meg).

6.nem, nem néz ki hülyén nadrággal, akár be van tűrve a nadrág, akár nincs, szoknyával is mutatós.

utolsó kérdéseid: szerintem sok különbség nincs a cipők orrában, a Shelly's orra valamivel keskenyebb a Steelnél.

vékonysággal kapcsolatos dolgot nem igazán értem, mert maga a bakancs nem vékony, értelemszerűen jóval vastagabbak egy tornacipőnél, mivel mindegyik bőrből van. nekem is kicsi, keskeny lábam van, mégis hordok bakancsot.

meg kell szokni.

annyit még amit nem kérdeztél, de jó ha tudsz: ha mondjuk 37es lábad van (mint nekem) akkor ne lepődj meg azon, hogy a 37es bakancs az kicsit nagy lesz a lábadra. tehát lesz benne annyi hely, hogy két vastagabb zoknit fel tudj venni bele télre.

2013. szept. 23. 07:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legkényelmesebb cipő a világon. Az első héten furi volt, de akkor is csak meg kellett szoknom. Tényleg nagyon kényelmes, a világ végére el tudnék benne menni. Szerintem a Shellys a legjobb, ár-érték arányban.
2013. szept. 23. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én is a Shellysre gondoltam, mert az tetszik a legjobban, de élőben még nem tudtam összehasonlítani őket. A Shellysről pedig csak jókat hallottam. =)

Most már viszont gondolkozom a 10 soroson is. Eddig nyominak láttam, de így jobban megnézve...

Ez biztató. De csak annyit megmondanátok, hogy lányok vagytok-e? :D

2013. szept. 23. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én igen, lány vagyok, 20éves
2013. szept. 24. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Ettől nem kell félned, ahogy azt már előttem is mondták, a acélbetkós az egyik legkényelmesebb dolog a világon! :D

Én mindennaposan használom. Több órát is simán letolok benne. Csak az első hét volt kicsit vészes, a bakancs betörése. De azt megoldod valamennyire vastag zoknival :D

Ahogy mondtam, az első napok szörnyűek voltak, alig tudtam járni a fájdalomtól :D Mondjuk ez mindenkivel máshogy van.. De aztán már jó volt :)

Hogy milyen márka? Nekem 14 soros Shellysem van. És imádom! Kényelmes, szép és strapabíró :)

Én sok negatív kritikát hallottam már a Steelről, hát nem tudom.. igazából sosem volt még a lábamon Steel, szóval erről nem tudok véleményt alkotni. Mindenkinek más a véleménye. Viszont a Shellys-t csak ajánlani tudom, ráadásul az ára is kiváló :)

Dehogy néznél ki hülyén :D Én is úgy hordom a 14 sorosomat. Általában gatyába betűrve, ritkán ráengedve. Egyáltalán nem néz ki hülyén, sőt, szerintem nagyon király, meg a környezetem is mindig dícséri :D

Amúgy a 14-15 soros annyira nem is magas. Mikor megrendeltem, féltem, hogy a kelleténél magasabb lesz, de aztán nem, pont tökéletes. Szóval csak bátran! :)

Én szoknyával is hordom. Pedig a szoknyához jobban mutat a 10 soros, dehát.. az mindegy :D Nekem így is megfelel :D

Amúgy hány éves vagy? :D

2013. szept. 24. 15:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Most vasárnap leszek húsz. :D
2013. szept. 24. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor boldog szülinapot így előre :D
2013. szept. 24. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Eltérő hogy kinek mi jön be, nekem első acélbetétes sheffield ranger volt (sok gondom volt vele párévután szétjött) nem volt nehéz, második martens 1919, jelenleg is jó másfél éves, van még egy 1460-as martens régi de még jó. F/29
2013. szept. 25. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:
10 soros Shellyst vettem végül, meglátjuk beválik-e.
2013. szept. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!