Acélbetétes bakancsot veszek, de nem tudom, hogy a színes mennyire nézne ki hülyén, vagy melyik lenne jó?
Ezek közül választanék:
Sokat segítenétek, esetleg elmondhatnátok, hogy melyiket ajánljátok. A narancs jön be a legjobban.
Szerintem teljesen jól néznek ki, a narancs különösen szimpatikus nekem is, bár én mindig feketét vettem, egyszerűbb hozzáöltözni, mert kb. minden megy hozzá... Vehettem volna másmilyet is, mert a ruháim döntő többsége úgyis fekete volt :D De jobban szeretem a cipőfűzőn használni színeket, persze ott meg a színek jelentése tud kavarni :D
Úgyhogy szerintem vedd azt, amelyik tetszik, ha a narancs az, mi a kérdés? :) Egyértelmű. Acélbetétes bakancsot nem azért veszünk, hogy másnak tetsszünk, legalábbis én így gondolom...
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót, mert végülis magyon igazad van. Bár a narancs fűzőről mondhat
na valaki valamit
Miért nézne ki hülyén? Dehogy :)
Ha neked a narancs tetszik, akkor vedd azt. Nekem olyan van, mint az első és nagyon elégedett vagyok vele. Szóval az első kettőre voksolok :)
Amúgy osztom valamelyik előttem szóló véleményét, én is a fűzőkkel szoktam játszadozni. A narancsról pedig annyit, hogy "lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert, a bátorítást, és az izgatottságot fejezi ki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!