Hogy tanuljak meg varrni?
Figyelt kérdés
cosplay-t szeretnék varrni ( [link] ami alatt ilyen merevítő lenne: [link] (csak ugye rövidebb) + még talán főkötő is, bár azt már boltban vennék..., (tudni kell, hogy jó kézügyességem van, régebben sokat vartam főleg ruhákat porcelánbabáknak, de varrógéppel még sosem varrtam) meg tudok tanulni varrni, és ha igen, hogy? mennyi idő egy ilyen cosplay elkészítése?2013. szept. 27. 22:15
1/2 1112 válasza:
Szerintem csak próbáld meg és menni fog ;)
Hát, szerintem fölösleges, mert ha akarod, úgyis megy, de ha már rákerestem neked, akkor belinkelem ezt:
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+cosp..
2/2 Vörösnefelejcs válasza:
Az a (szomorú) helyzet, hogy nem a varrással szokott baj lenni, hanem a szabással. Viszont ha megvan a szabásmintád - nem írtad -, akkor nem féltelek, biztos meg tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!