Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tanuljak meg varrni? ( -...

Hogy tanuljak meg varrni? ( - mit tegyek hogy legyen legalább egy kis türelmem hozzá? )

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg a nagyit! ;)
2009. aug. 18. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs türelmed,akaratod és egy kis kézügyességed,akkor sehogy.Minden tanuláshoz kell egy kis türelem,a varráshoz is.
2009. aug. 18. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha semmi affinitásod hozzá, miért akarsz pont varrni tanulni?
2009. aug. 18. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Türelmem Nekem sincs hozzá,nagyon kell unatkoznom,hogy hozzáfogjak,mindíg összegyűjtöm a varrnivalót,és egyszerre csinálom meg.

Kezd könnyebb darabokkal,pl díszpárnákra új huzatot varsz,vagy függöny oldalát beszeged,ezek az egyszerűbb dolgok.Gondold ki fejben,hogy hogyan csinálnád,ne ess neki csak úgy,és így könnyebb.

Meg lehet tanulni,egyszerűbb dolgokat,aztán meg ha lesz gyakorlatod,akkor jöhetnek a nehezebbek.

Én már csináltam gyerekheverőből párnás kanapét ,levehető huzattal.Nagyon büszke vagyok rá,mindenki elájult,hogy miket ki nem találok.A varrástól nem paráztam,de a kiszabáshoz nem nagyon volt türelmem,és a drága anyagot nem akartam elrontani.Mindent 5x ellenőriztem,de sikerült.

Neked is sikerülhet,ha akaratod van hozzá.

2009. aug. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!