Mit lehet fel venni egy novemberi esküvőre? Többi lent!
Sziasztok!
A férjemmel hivatalosak vagyunk egy novemberi esküvőre,de egyáltalán nincs ötletem,hogy hogyan kellene öltöznöm,vagy is mibe? Olyan legyen ami elegáns,szép de még sem fagyok meg benne. Szerintetek ? Ti miben mennétek?
Köszi előre is! :)
22/L
Szia!
Nekünk március végén volt az esküvőnk (tudod, amikor 0 fok körül volt :D), így azt tudom leírni, amit a vendégeim viseltek :)
A férfiak nagyon egyszerűen megoldották, az öltöny fölé egy kabátot vettek.
A nőknek kicsit nehezebb volt, általában magassarkú, vastag harisnya, koktélruha, fölötte boleró, végül pedig kabát (én is hasonlóban szoktam színházba járni).
Mi mondjuk biztosítottuk ruhatárat a szertartásnál és az étteremben, erre szükség is volt, hiszen téli időjárás kedveskedett nekünk :D
Novemberben azért annyira hideg még nem szokott lenni. 10 fok körül
Még a téli kabátomat nem szoktam hordani.
Ebből következően csinosan felöltözve, de nem nyári színekben. Lenne boleróm, plusz a kiskabátom, divatos, ruhához illő sálban (olyan mint egy blézer alábélelve)a harisnya semmiképpen nem maradna el, és zártabb cipőt viselnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!