Gaz, ha szexi partizos ruham csak ennyi van?
Figyelt kérdés
1 piros ruha, 1 fekete,1 kek, 1 feher, 1 sarga, 1 lila, 1 fenyes fekete leggings, 1 vilagos borszoknya, 1feher szoknya. Az esetek tobbi reszeben valami szines hosszunadrag van rajtam, vagy szines rovidnadrag2013. szept. 23. 20:54
5/8 anonim válasza:
Elhiszed, hogy ezt kívülállóként elég kevesen veszik észre? Nem kell ezt a partiruha kérdést túlmisztifikálni.
Én majdnem ugyanabban járok bulizni mint dolgozni, azzal a különbséggel, hogy máshogy kombinálom a darabokat, és más a kiegészítőt/sminket teszek hozzá. csak ésszel kell összerakni a ruhatárat.
8/8 anonim válasza:
sztem bőven elég, dehát attól függ hányszor mész partizni...
aki havonta egyszer megy annak 5-6 szett elég, aki meg heti 3-4szer, na ott már jó ha van sok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!