Milyen ruhat jo felvenni szorakozohelyre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lanyok, ti milyen ruhaban jartok bulizni? Nekem most otletem sincs mit vegyek fel. Lany vagyok, minden valaszt szivesen varok!2013. aug. 27. 08:42
2/6 anonim válasza:
szoknya csőtoppal, bár még hideg van hozzá
ilyenkor meg farmer egy felsővel
3/6 anonim válasza:
Egy jobb/szűk farmer és egy jobb felső... De semmi extra, nem szoktam puccos helyekre járni, és nem is értem azokat, aki kisestélyiben járnak ilyen helyekre... hogy minek... sosem fogom megérteni. És mielőtt leszólnátok, a fiúknak sem szokott kifogásuk lenni elenne...
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek en egy fekete cicanacira es es egy szurke has fele ero polora gondoltam egy farmeringgel. Szerintetek ez milyen??
2013. aug. 27. 11:44
6/6 anonim válasza:
A cicanadrág jó,akár lehet fényes is,de akkor felülre is csinos kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!