Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Életemben nem voltam még...

Életemben nem voltam még esküvőn, de most az unokabátyáméra meghívtak. Milyen ruhát kell olyankor felvenni? 12/L

Figyelt kérdés

Ilyesmit?

[link]

2013. aug. 24. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyesmit inkább a menyasszony vegyen fel, de ha 12 vagy, akkor végülis jó. A lényeg, hogy elegáns legyél.
2013. aug. 24. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ilyen ruhát nem ajánlok, ami a képen van, hacsak nem koszorúslány leszel. Van egy fontos szabály: Fehért csak a mennyaszony viselhet! Mindenképpen öltözz ki, ha van rá pénzed,akkor vegyél egy csini és elegáns rucit, ne legyen túl kivágott. Pl valami ilyesmit: [link]

De ha a szüleidnek nincs pénze,hogy vegyenek neked egy ruhát, akkor jó lesz a szokásos sulis ünnepi ruha is, fehér blúz, fekete szoknya extraként dobd fel valami kiegészítővel pl egy gyönyörű fülbevalóval.

Remélem tudtam segíteni! A.

2013. aug. 24. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Talán megveszik nekem... Az a halvány rózsaszín ruha nagyon szép! :)

2013. aug. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!